Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Újdonságok


Sorrend:

 Igen? Kommunikációs játék
Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan jönnének ki egy rossz mozifilmről? Vagy hogy hányan szokták megenni a pizza szélét?
Az Igen?-ben nincs más dolgunk, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. Pontot csak akkor kapunk, ha meg tudjuk mondani, hányan vennének fel egy stoppost vagy
hányan vállalnák el egy ország vezetését, mondják: „egészségedre!”, ha valaki tüsszent mellettük, hányan ittak kávét reggel – és még sok hétköznapi és rendkívüli helyzet köszön vissza a kérdéskártyákon. Egy garantált jókedvet biztosító partijáték, amelyben meglepő dolgokat tudhatunk meg játékostársainkról!
 • Ajánlott életkor: 10 - 99
 • Játékosok száma: 2 - 6
 • Játékidő: 20 - 45 perc
 
6 990 Ft
3 féle ügyes ecset gyerekeknek

3 féle ecset a kis kezeknek,kiváló minőségben a Djeco-tól !

 
1 690 Ft
A hangulatzavarok és az időélmény a pszichoterápiában

Napjainkban igen nagy számban fordulnak elő és a pszichológiai-pszichoterápiás ellátás számára komoly kihívást jelentenek a hangulatzavarok különböző formái. A kötet ezen problémák megértéséhez és kezeléséhez kínál támpontokat a tudományos kutatás és a klinikai gyakorlat hátterére támaszkodva. A fókuszban az érzelemszabályozás kérdései állnak, melyeket a komoly terápiás és kutatási tapasztalattal egyaránt rendelkező szerző egy nagyon korszerű és originális nézőpont, az idő dimenziója mentén vizsgál. Interdiszciplináris keretben mutatja be a hangulatzavarok pszichodinamikus, kötődés-elméleti és temperamentum-jellemzőinek összefüggéseit. Végig követhetjük a terápiás „itt és most”-ban születő változások sajátos időperspektíváját és az érzelemszabályozás ennek hatására történő változásait, amint azok visszahatnak a temperamentumra és az életesemények megélésére.

 
3 300 Ft
Afrikaland családi stratégiai játék

Ebben a családi társasjátékban minden alkalommal új túraútvonal épül, így a felfedezés izgalma garantált. A szafari indul, irány a vadon! Utunk során váratlanul bukkannak fel afrikai állatok, déli-gyümölcsök és bennszülöttek, miközben Afrika legszebb természeti jelenségeit is megcsodálhatjuk. Olykor vulkán vagy mocsár állja az utunkat, de az is előfordulhat, hogy helikopterre vagy dzsipre bukkanunk, és száguldunk a szavannán.
Az Afrikaland vidám, fordulatos játék, ahol a bátrabbak és az óvatosabbak, a szerencsejátékosok és a stratégák egyaránt érvényesülhetnek. Nincs két egyforma pálya, tehát egyszerűen megunhatatlan!
Kalandra fel, irány Afrika!

 
5 790 Ft
Állati kockáztató első kockajátékom

Első kockajáték. Azonosság és különbség sorozatban való felismerésére szolgáló társasjáték.

A játék menete: négy dobókockával, három álatfigura kidobása, ami megegyezik állatfigurás kártyák egyikén látható három álattal. Három dobásra van lehetősége a soron lévő játékosnak egy körben. Ha az egyik kiosztott lapon a kockákkal kidobott állatfigurák azonosak, a lap megfordítható. A játék célja: Legyél az első játékos, aki mind a három kártyáját átfordítja! 

Játékosok száma: 2 - 6 fő

A doboz tartalma: 

 • 4 dobókocka
 • 18 db kártyalap
 • Ajánlott életkor: 4 - 10 éves korig
 
3 540 Ft
Arboretum taktikai játék (VGBND67111) ÚJ
Arboretum taktikai játék

Az élénk cseresznyevirág, az illatos som és a tekintélyes tölgy mind-mind helyet kapnak ezen a békés helyen. Ám a harmonikus légkör mögött egy igazi versengésre ösztönző játék rejtezik.

A játékban egy sétautat építünk saját arborétumunkban, ahol egyszerre kell ügyesen gyűjtögetnünk a varázslatosan szép fákat, lehelyezni okosan és taktikusan, miközben ügyelnünk kell arra is, hogy a játék végére mit tartunk meg a kezünkben.

Az Arborétum nemcsak egy gyönyörűen illusztrált kártyás társasjáték, hanem egy gyors, érdekes, egyszerű szabályokkal rendelkező kihívás, melyben komoly döntési helyzeteket kell menedzselnünk az utolsó pillanatig. Vigyázat, csak a legtöbb pontot gyűjtő játékos nyerheti el a természet legnagyobb rajongója címet!

Az Arborétum az utóbbi idők egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb kártyajátéka, mely a kétszemélyes játékmódban is kiválóan működik.

A doboz tartalma:

 • 80 db kártya
 • pontozótömb
 • játékszabály

Életkor : 8 +

Játékos : 2 +

 
4 990 Ft
Black & Gold 2019-2020 tanári zsebkönyv
 • Tanári zsebkönyv
 • összesített naptárat tartalmaz, melyben a névnapok mellett a fontosabb világnapokat is feltüntettük
 • havi tervezővel is elláttuk, illetve a bőséges jegyzetelési lehetőség révén
 • külön oldalon jegyezhető fel az osztálynévsor, csengetési rend, órarend, valamint az iskolai programok
 • a kellemes tapintásáról a szivacsos borítótábla gondoskodik, a könnyebb kezelhetőséget pedig jelzőszalag és letisztult a szerkesztés biztosítja
 • heti beosztású
 • 200 oldalas
 • méret: A/5
 
1 450 Ft
Címke Szójáték villámgyors körökben

Csak 15 másodperc, és lejár az időd!
Mondj egy szót a jelölt témában, a megfelelő kezdőbetűvel…
…vedd el a pontozó golyóbist…
…és már agyalhatsz is a következő válaszodon! Siess, a homokóra gyorsan lepereg.

Vajon hány szót lehet összeharácsolni negyed percen belül? A Cimké-ben a játékosoknak egymás után kell öt téma és négy nyelvtani megkötés között szabadon ugrálniuk, a homokóra pedig egyre csak pereg! És az a játékos, aki egy témából az összes szót ki tudja hozni, magához ragadhatja a téma pont-tengert érő Címkéjét!

 

 • Ajánlott életkor: 10 - 99
 • Játékosok száma: 2 - 4
 • Játékidő: 20 - 40 perc

 

 
10 990 Ft
Colorino Artist 12db-os grafitceruza készlet

Colorino Artist grafitceruza készlet, fémdobozban.

12db-os A Colorino ARTIST nagyon jó minőségű termékcsalád gyerekek számára, akiknek a festészet és a rajzolás a szenvedélye.

A fémdobozban 12 darab különböző keménységű GRAFITCERUZA található.

Típusok: 4H, 2H, H, F, HB, B, 2B, 4B, 6B, 8B, M, D.

 
2 140 Ft
Colorino Kids trio eltûnõ ragasztóstift 8gr

Színes papírragasztó stift, amely jobban láthatóvá teszi, hogy a felületen hol van már ragasztó.

Felkenve pink, majd 1 percen belül elszíntelenedik.

 
250 Ft
Colorino MINI 12db-os filctollkészlet 2+

- 12 különböző élénk, vidám szín,
- lekerekített hegyvég a biztonságos használatért,
- textilből kimosható,
- bőrről könnyen eltávolítható,
- 2 éves kortól ajánlott.

 
1 480 Ft

Sorrend: