Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

MAgunkról

Üzletünket 2002 szeptemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy a fejlesztő könyvek minél nagyobb választékát alakítsuk ki. Boltunk és webáruházunk logopédia , gyógypedagógia , fejlesztőpedagógia , pszichológia témájú könyveket kínál szakembereknek és szülőknek egyaránt. Gazdag választékunkban találtok gyakorlóanyagokat diszlexia , diszgráfia , diszkalkulia , szövegértés problémával küzdő gyermekek számára. Büszkék vagyunk arra hogy országos szinten rendelik meg nálunk a beszédfejlesztéshez ajánlott gyakorlókat a szülők. Fontosnak tartjuk hogy a nehezen tanuló gyerekek számára játékos feladatlapokat és játékokat is tudjunk ajánlani, ezáltal örömtelivé tenni a fejlesztést. Folyamatosan bővítjük a fejlesztőjátékok kínálatát, találsz polcainkon logikai, matematikai, logopédiai , pszichológiai fejlesztéshez egyaránt. Keressük, kutatjuk az újdonságokat, játszva könnyebb a tanulás !
Miért éppen Betűbazár ? Büszkék vagyunk a névre mellyel vállalkozásunkat elkezdtük - Krasznár és Társa Bt - de sokszor összekevertek minket más céggel, ezért fontosnak találtuk egy fantázianév bevezetését. A Betűbazár név már régóta a tarsolyunkban volt, 2014-ben gondoltuk úgy hogy bevezetjük. Nagyon örülünk a sok pozitív visszajelzésnek! Webáruházunkat a következő webcímeken érhetitek el : www.betűbazár.hu , www.betubazar.hu , www.betubazar.com , www.betűbazár.com
Mi magunk és munkatársaink : Krasznár János , Krasznárné Szendrői Anna , Filczer Edina
Mindez évszámokban:
2002 Megnyitottunk a IX. Dési Huber u. 7. szám alatt
2004 szeptemberétől kizárólagos forgalmazói vagyunk az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar jegyzeteinek.
2008 februárjában megnyitottuk webáruházunkat!
2014 szeptemberétől a Krasznár és Társa Könyvesbolt nevet megújítva, Betűbazár Fejlesztő Könyvek és Játékok Boltja néven folytatjuk eddigi tevékenységünket változatlan formában!
2017 szeptember 13-án megnyitottuk második boltunkat a VII. Damjanich u. 39-ben 
2018 augusztus elején a Damjanich utcai bolt bezárt.