Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Magunkról

Üzletünket 2002 szeptemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy a fejlesztő könyvek minél nagyobb választékát alakítsuk ki. Boltunk és webáruházunk logopédia, gyógypedagógia, fejlesztőpedagógia, pszichológia témájú könyveket kínál szakembereknek és szülőknek egyaránt. Gazdag választékunkban találtok gyakorlóanyagokat diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, szövegértés problémával küzdő gyermekek számára. Fontosnak tartjuk hogy a nehezen tanuló gyerekek számára játékos feladatlapokat és játékokat is tudjunk ajánlani, ezáltal örömtelivé tenni a fejlesztést. Folyamatosan bővítjük a fejlesztőjátékok kínálatát. Találsz polcainkon logikai, matematikai, logopédiai, pszichológiai fejlesztéshez egyaránt. Keressük, kutatjuk az újdonságokat. Játszva könnyebb a tanulás!
Miért éppen Betűbazár ? Büszkék vagyunk a névre mellyel vállalkozásunkat elkezdtük - Krasznár és Társa Bt - de sokszor összekevertek minket más céggel, ezért fontosnak találtuk egy fantázianév bevezetését. A Betűbazár név már régóta a tarsolyunkban volt, 2014-ben gondoltuk úgy hogy bevezetjük. Nagyon örülünk a sok pozitív visszajelzésnek! Webáruházunkat a következő webcímeken érhetitek el : www.betűbazár.hu , www.betubazar.hu , www.betubazar.com , www.betűbazár.com
Mi magunk és munkatársaink : Krasznár János, Krasznárné Szendrői Anna, Krasznár Dóra, Filczer Edina
Mindez évszámokban:
  • 2002 Megnyitottunk a IX. Dési Huber u. 7. szám alatt.
  • 2004 szeptemberétől kizárólagos forgalmazói vagyunk az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar jegyzeteinek.
  • 2008 februárjában megnyitottuk webáruházunkat.
  • 2014 szeptemberétől a Krasznár és Társa Könyvesbolt nevet megújítva, Betűbazár Fejlesztő Könyvek és Játékok Boltja néven folytatjuk eddigi tevékenységünket változatlan formában!