Új jelszó kérése
Ünnepi nyitvatartás

      2019. IV.19-22.

    között üzletünk                    zárva  tart.

  

Nyitvatartás

1098 Bp, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig,

szombaton 9-14 óráig.

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Újdonságok


Sorrend:

Figyelj, keress, számolj! Elrejtőzve a természetben

Jó megfigyelő vagy? Szórakoztatnak a lehetetlen kihívások?
Akkor ez az érdekes könyv épp neked készült!
Rengeteg állat rejtőzködik a könyv lapjain, színes környezetben, számtalan apró részlettel, és mindannyian megpróbálnak elrejtőzni előled.
Keresd meg valamennyit, számold össze, majd ellenőrizd az eredményt a könyv végén, hogy biztos légy abban, nem hagytál ki egyet se. A szavannától az Északi-sarkig, a dzsungeltől a mély óceánokig száz meg száz állat várja, hogy megtaláld.
Gyere, és kezdd el a keresést!

 
1 990 Ft
Figyelj, keress, számolj! Hatalmas labirintusok

Lelkes megfigyelő vagy? Szórakoztatnak a lehetetlen kihívások?
Akkor ez az izgalmas könyv épp neked készült!
Rengeteg állat rejtőzködik a könyv lapjain a hatalmas, szerteágazó labirintusokban,
ahonnan csak a legokosabbak juthatnak ki. Keresd meg az egyetlen lehetséges kiutat! Ne hagyd, hogy a több száz színes állat eltérítsen, inkább keresd meg, és számold össze őket mind, majd ellenőrizd a könyv végén lévő megoldáskulcs segítségével, hogy egy se meneküljön el előled!
Kezdj hozzá azonnal!

 
1 990 Ft
Figyelj, keress, számolj! Szörnyország

Jó megfigyelő vagy? Szereted a lehetetlen kihívásokat? Akkor ez a félelmetes könyv neked való! A könyv oldalain rengeteg szörny bújt el. Ijesztő és részletesen kidolgozott hátterek előtt próbálnak menekülni előled. Keresd meg, és számold össze valamennyit, majd ellenőrizd a...

 
1 990 Ft
-16%
Finommotorika fejlesztő készlet

A készlet 4 darab finommotorikát fejlesztő eszközt tartalmaz,melyek segítségével játékosan gyakorolhatnak a gyerekek.

 

 
5 790 Ft
Akció: 4 870 Ft
Kezdete: 2019.03.21
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Finommotorikát fejlesztő kanál

11 cm-es műanyag kanál, melynek segítségével játékosan fejlesztheti gyermeke kézügyességét.

 
1 490 Ft
Gaston érzelmei Félek (9789632449128) ÚJ
Gaston érzelmei  Félek

Gaston ma este fél. Lassan le kellene feküdnie, de olyan sötét van. Fedezd fel, hogyan lesz újra jókedvű! – Gaston éppen olyan unikornis, mint a többiek. Egy dolgot kivéve... Sörényének színe mindig az érzelmeit tükrözi! 

1 kaland Gastonnal + 1 légzőgyakorlat = 0 félelem!

Gaston történetei az érzelmek feltárásában és kezelésében nyújtanak segítséget. Aurélie Chien Chow Chine grafikus és óvodai relaxációs terapeuta könyve.

 
1 999 Ft
Gaston érzelmei  Féltékeny vagyok

Gaston ma féltékeny. Hiszen minden az unokatestvére, Jozefin körül forog. Fedezd fel, hogyan lesz újra jókedvű! – Gaston éppen olyan unikornis, mint a többiek. Egy dolgot kivéve... Sörényének színe mindig az érzelmeit tükrözi! 

1 kaland Gastonnal + 1 légzőgyakorlat = 0 féltékenység

Gaston történetei az érzelmek feltárásában és kezelésében nyújtanak segítséget. Aurélie Chien Chow Chine grafikus és óvodai relaxációs terapeuta könyve.

 
1 999 Ft
Gaston érzelmei Dühös vagyok (9789632449098) ÚJ
Gaston érzelmei Dühös vagyok

Gaston ma nagyon dühös. Semmi sem történik úgy, ahogy szeretné. Fedezd fel, hogyan lesz újra jókedvű! – Gaston éppen olyan unikornis, mint a többiek. Egy dolgot kivéve... Sörényének színe mindig az érzelmeit tükrözi! 

1 kaland Gastonnal + 1 légzőgyakorlat = 0 düh

Gaston történetei az érzelmek feltárásában és kezelésében nyújtanak segítséget. Aurélie Chien Chow Chine grafikus és óvodai relaxációs terapeuta könyve.

 
1 999 Ft
Gaston érzelmei Szomorú vagyok (9789632449104) ÚJ
Gaston érzelmei Szomorú vagyok

Gaston ma nagyon szomorú. Összeveszett a barátaival. Fedezd fel, hogyan lesz újra jókedvű! – Gaston éppen olyan unikornis, mint a többiek. Egy dolgot kivéve... Sörényének színe mindig az érzelmeit tükrözi! 

1 kaland Gastonnal + 1 légzőgyakorlat = 0 szomorúság

Gaston történetei az érzelmek feltárásában és kezelésében nyújtanak segítséget. Aurélie Chien Chow Chine grafikus és óvodai relaxációs terapeuta könyve.

 
1 999 Ft
Gyakorlati neurológia és neuroanatómia

A klinikai idegtudományok három ága – az ideggyógyászat (neurológia), az elmegyógyászat (pszichiátria) és az idegsebészet (neurokirurgia) – a közelmúltban hazánkban is elkülönült, önálló klinikai szakterületté vált.
A komputerérában használható hasonlat szerint a neurológus a „hardveres”, a pszichiáter a „szoftveres”. A neurológiai, illetve pszichiátriai betegségek hátterében álló patofiziológiai-patológiai átfedések azonban nem moshatják el ezen két szakterület közötti határvonalat.
Az egyes neurológiai betegségeket illetően ez a könyv a mindennapi gyakorlatot szem előtt tartva törekszik a neurológiai kórképek ismertetésére. A szerzők azokat a neuroanatómiai struktúrákat emelik ki, amelyek funkcionális és klinikai jelentőségét az elmúlt 10–15 év kutatásai igazolták.

 
11 700 Ft
Gyermekneurológia (9789632267210) ÚJ
Gyermekneurológia

A szerzők között a hazai gyermekneurológusok legjelesebbjei találhatók, amely egyben garancia is a könyv magas minőségére, hiszen mindenki tudása legjavát adva járult hozzá a sikerhez. S így lett enciklopédikus a mű. A szerzők kitűnő szakemberek, akik szakmai „bestseller”-t írtak. Izgalmas, hasznos, sok képanyaggal színesített és remélhetően sokak által szerethető könyvet tarthat most az olvasó a kezében. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki folyamatosan szeretné megújítani ismereteit a gyógyító orvostudomány egyre bővülő, bonyolult világában.”

 
13 900 Ft
Gyógypedagógiai szemle 2019/1.

A tartalomból :

 • Földi Fanni-Szabó Norbert-Mucsiné Erdei Mónika-Józsa Krisztián A szövegértés és a zenei észlelés jellemzői és kapcsolatuk tanulásban akadályozott tanulók körében 
 • Nagyné Klujber Márta A mozgásterápiás ellátásról való tájékoztatás a pedagógiai szakszolgálatban
 • Surján Noémi A tanulási zavar fogalmának története
 • Szöllősi Gábor Játékosítás (gamefication) az oktatási gyakorlatban
 • Könyvajánló
 
1 400 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés