Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig

Szombaton: 

9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Kedvezményeink

Kedves Vásárlóink!

Üzletünkben, webáruházunkban az alábbi kedvezményeket érvényesíthetik.

  • Törzsvásárlói kedvezmény
    5%-os kedvezményt biztosít a termékek árából, a szállítási költségre  és akciós termékekre nem vonatkozik. Törzsvásárló lehet az, aki legalább 50.000 Ft értékben adott le megrendelést webáruházunkon keresztül, vagy személyes vásárlások alkalmával vásárolt ilyen összegben. Ha nem a webáruházban vásárol, személyesen az összeget igazoló blokkok bemutatásával tudjuk kiadni a törzsvásárlói kártyát. Webes rendelés esetén az összeg megléte után a megjegyzés rovatba legyenek szívesek jelezni a szándékot, és a csomaggal együtt küldjük el a törzsvásárlói kártyát. A törzsvásárlói kártyán található számot be kell írni a legközelebbi rendelés leadásakor a "Törzsvásárlói kártya száma" rovatba, ezek után állítjuk be a törzsvásárlói fiókot. A fiókhoz regisztráció szükséges, ezután automatikusan vonni fogja a rendszer a kedvezményt.
  • Nagycsaládos kedvezmény
    A nagycsaládos kártya 10%-os kedvezményt biztosít üzletünkben és webáruházunkban egyaránt. Nagycsaládos kedvezmény a három 18 év alatti gyermeket nevelő családoknak jár.