Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig,

Nyári nyitvatartás :

2021.VI.14-VIII.31.

között szombaton

ZÁRVA

TOP termékek

Házhozszállítás

Hírek

2021.07.28

Augusztus 1-8-ig a homokozó termékeink kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

Augusztusban és szeptemben is kellemes idő van az esti homokozáshoz, amelyhez elengedhetetlen felszerései nálunk is megtalálhatóak, legyen szó lapátról, formáról, vödörről vagy készletekről! Mindenki tudja, hogy a homokozás egy remek móka és a kreativitást is fejleszti, gyertek és nézzetek körbe a weboldalon és az üzletben is a kedvezményes homokozó játékokért!

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Kedvezményeink

Kedves Vásárlóink!

Üzletünkben, webáruházunkban az alábbi kedvezményeket érvényesíthetik.

  • Törzsvásárlói kedvezmény
    5%-os kedvezményt biztosít a termékek árából, a szállítási költségre  és akciós termékekre nem vonatkozik. Törzsvásárló lehet az, aki legalább 50.000 Ft értékben adott le megrendelést webáruházunkon keresztül, vagy személyes vásárlások alkalmával vásárolt ilyen összegben. Ha nem a webáruházban vásárol, személyesen az összeget igazoló blokkok bemutatásával tudjuk kiadni a törzsvásárlói kártyát. Webes rendelés esetén az összeg megléte után a megjegyzés rovatba legyenek szívesek jelezni a szándékot, és a csomaggal együtt küldjük el a törzsvásárlói kártyát. A törzsvásárlói kártyán található számot be kell írni a legközelebbi rendelés leadásakor a "Törzsvásárlói kártya száma" rovatba, ezek után állítjuk be a törzsvásárlói fiókot. A fiókhoz regisztráció szükséges, ezután automatikusan vonni fogja a rendszer a kedvezményt.
  • Nagycsaládos kedvezmény
    A nagycsaládos kártya 10%-os kedvezményt biztosít üzletünkben és webáruházunkban egyaránt. Nagycsaládos kedvezmény a három 18 év alatti gyermeket nevelő családoknak jár.