Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Versek, dalok, játékok hónapról hónapra

Versek, dalok, játékok hónapról hónapra
Versek, dalok, játékok hónapról hónapra

Ez az új kiadvány, melyet majd kezében tart a kedves olvasó, különleges évkönyv, gyűjtemény, példatár. Olyan óvodapedagógiai módszertani kézikönyv, mely hónapról hónapra kalauzolja az alkalmazóját az évszakok mentén, és nyújt számára segítséget a tervezésben, szervezésben a teljes nevelési év során. A kötet az időszerűségnek megfelelően: évszak, hónap, ünnep, népi ünnep, jeles nap, hétköznapi tevékenységek, aktuális megfigyelések mentén kínál mondókákat, rigmusokat, verseket, dalokat, dalos játékokat, népi, mozgásos és egyéb játékokat, ötleteket, melyek megkönnyítik, mintegy egyszerűsíthetik is az óvodapedagógusok felkészülésének folyamatát. Ezeket tekinthetjük a kötet kiemelkedő óvodapedagógiai értékeinek.A gyermek belső motivációjára épülő, tevékenységbe integrált tapasztalatszerzés lehetőségeit mutatja be, mely a korszerű gyermekközpontú óvodapedagógia alapja.

Bővebben
4 520 Ft
Részletek

Mintát nyújt az óvodapedagógusoknak az Óvodai nevelés országos alapprogramja szellemiségében történő tevékenység tervezésére, szervezésére, a vonatkozó pedagógiai gondolkodásra.

Ötleteket biztosít egy-egy téma gyermekközeli feldolgozásához.

Rendszerezi, illetőleg tovább bővíti a szakmai-pedagógiai ismereteket.

Művelődéstörténeti és néprajztudományi ismereteket, háttértudást biztosít, segít megérteni az évszakok, a magyar hagyományok, népi ünnepek és hétköznapi tevékenységek egymásra épülő összefüggéseinek rendszerét.

Tematikus gyűjteménnyel szolgál a műveltségtartalmak ismeretanyagának tervezéséhez, mintát nyújt a műveltségtartalmak egymásba integrálásához is.

Az év egészét átölelve hónapról hónapra nyújt segítséget az óvodapedagógusoknak a tervezésben, a szervezésben.

Bemutat verseket, kottával, szöveggel kínál dalokat, leírásukkal ellátva ajánl játékokat, egyéb ötleteket, így is megkönnyítve az óvodapedagógus felkészülését.

Segíti gyönyörű magyar anyanyelvünk kincseinek megőrzését, a kisgyermekek részére történő átörökítését.

Ismereteik bővítésére, ötletkeresésre sikeresen alkalmazhatják a pedagógiai munkát segítő kollégák, kolléganők is.

Adatok
Kiadó
Sprint Kiadó
Szerző
Dr. H. Tóth István CSc, Tallér Erzsébet, Zámbóné Kis-Illés Magdolna
Méret
A/5
Oldalszám
152 oldal
Cikkszám
SPK562
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek