Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Első ÉN térKÉPem Foglalkozásvezetők kézikönyve

Első ÉN térKÉPem Foglalkozásvezetők kézikönyve
Első ÉN térKÉPem Foglalkozásvezetők kézikönyve

Kézikönyv pedagógusoknak, pszichológusoknak, coachoknak és mentálhigiénés szakembereknek, akik az ÉNtérKÉPem kötetek alapján foglalkozásokat vezetnek csoportoknak. Segítségével azonnal beépíthetjük a témákat az iskolai vagy a segítő munkába, részekben, vagy akár teljes programként ÉNtérKÉP tréning / klub formájában.

Bővebben
7 500 Ft
Részletek

Ez a kézikönyv az Első ÉNtérKÉPem kötet tematikáját követve, a kamasz csoportoknak megfelelő foglalkozások részletes tervét tartalmazza. Az 50+30 oldalas szett gyakorlatokat, vitakérdéseket, forrásokat, fejlesztő tevékenységeket, keretjátékokat és képzési tippeket tartalmaz. A gyakorlatok nagy része remekül használható a 10+ és a 16+ korosztállyal is. Sőt mindenki ötleteket meríthet belőle bármilyen csoportfoglalkozáshoz!


A szett két része: Az A4 nyomtatott, spirálozott, papír alapú rész tartalmazza a részletes foglalkozásterveket. A könyvhöz tartozó, pdf állományt ide kattintva tudod letölteni.

Adatok
Kiadó
Szerzői magánkiadás
Szerző
Horváth Rita, Ságodi-Sturm Hajni
Méret
A/5
Oldalszám
103 oldal
Cikkszám
9786150133348
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek