Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

mini


Sorrend:

miniLÜK Betűkóstolgató 1.
Logikus gondolkodást fejlesztő kötetünk derűs, színes képekkel kísért gyakorlatai, feladatai segítenek a betűk és a hangok felismerésében, megkülönböztetésében, ill. megfeleltetésében. Haszonnal és örömmel használhatják a betűkkel éppen csak barátkozó óvodások és a már olvasni tanuló kisiskolások is. Újszerű, önellenőrzésre épülő, játékos feladatainak megoldása során egyúttal fejődik a gyerekek megfigyelő, problémamegoldó és összpontosító képessége is.... 
890 Ft
miniLÜK Betűkóstolgató 2.
Játékos fejtörők az olvasás gyakorlásához 7 éves kortólAz első kötetnél némileg bonyolultabb, de nem kevésbé játékos feladatok továbbfejlesztik, és új összefüggésekbe helyezik a Betűkóstolgató 1.-ben gyakoroltakat. A gyakorlatok kiválóan fejlesztik a gyerekek szókincsét, segítik a szavak pontos jelentésének megismerését, az olvasottak precíz értelmezését. A füzet segíti a kisiskolásokat abban, hogy olvasni tudásuk minél előbb szövegértéssé, értő olvasássá fejődjön.... 
890 Ft
  miniLük Briliáns elmék 4.osztály - A részecskéktől a Föld keletkezéséig

Érdekes játékok és feladatok iskola előtt álló gyerekek számára, koncentrációs készség és megfigyelőképesség fejlesztésére, az alábbi témákon keresztül: 
- színek és formák 
- felismerés és egymáshoz rendelés 
- kiegészítendő feladatok 
- térbeli tájékozódás. 

A füzet feladatait a gyerekek világához közel álló történet keretébe foglaltuk, így még inkább motiváltak a feladatok követésében és megoldásában. A beszédkészség fejlesztésére is kiválóan alkalmazható. 
A füzetet iskolakezdés előtt álló és kisiskolás gyerekeknek ajánljuk. 
Minden feladathoz hozzáfűztünk egy praktikus javaslatot, ami további ismereteket és játéklehetőségeket tartalmaz.

 
890 Ft
miniLÜK Figyelemfejlesztő gyakorlatok
Kitartásra ,összpontosításra ,logikus gondolkodásra ösztönző , játékos feladatok5 éves kortól  
890 Ft
miniLÜK Híres feltalálók 1.

Napról napra, lapról lapra! Játszva leszel okosabb! A füzet érdekes és hasznos ismereteket nyújt híres emberekről, akiket már saját korukban is zseniknek tartottak; feltalálókról, akik a tudomány kimagasló képviselői voltak. Sok érdekes részletet tudhatunk meg az életükről, munkájukról, amelyek mély nyomot hagytak korukban, és napjainkra is nagy hatással vannak. Az olvasmányok nemcsak hasznos információkat tartalmaznak, de kiválóan alkalmasak a szövegértés ellenőrzésére és fejlesztésére is.

A füzetet miniLÜK kirakókészlettel használjuk!

 
890 Ft
  miniLÜK I. Lük Bajnokság Versenyfeladatok magyar nyelvtanból 2. osztály
A füzetben 2. osztályos gyerekek számára összeállított nyelvtani versenyfeladatok kaptak helyet a területi versenyektől egészen az országos döntő feladatsoráig. A feladatok összeállításánál a 2. osztályos magyar nyelvtan tananyagból merítettünk. Így a füzet kiválóan alkalmas további versenyekre való felkészítésre, fejlesztésre egyaránt. 
  miniLÜK I. Lük Bajnokság Versenyfeladatok magyar nyelvtanból 3. osztály
A füzetben a 3. osztályos gyerekek számára összeállított nyelvtan versenyfeladatok kaptak helyet a területi versenyektől egészen az országos döntő feladatsoráig.A feladatok összeállításánál a 3. osztályos magyar nyelvtan tananyagból merítettünk. Így a füzet kiválóan alkalmas további versenyekre való felkészítésre, fejlesztésre egyaránt. 
890 Ft
  miniLÜK I. Lük Bajnokság Versenyfeladatok matematikából 2. osztály

Ebben a kötetben a 2. osztályos gyerekek számára összeállított matematika versenyfeladatok kaptak helyet a területi versenyektől egészen az országos döntő feladatsoráig. A feladatok összeállításánál a 2. osztályos matematika tananyagból merítettünk. Így a füzet kiválóan alkalmas további versenyekre való felkészítésre, fejlesztésre egyaránt.

 
  miniLÜK III. LÜK-bajnokság Versenyfeladatok magyar nyelvtanból 2. osztály
A feladatok a 2. osztályos magyar nyelvtan tananyagra épül, a füzet kiválóan alkalmas gyakorlásra és további versenyekre való felkészüléshez. 
890 Ft
  miniLÜK III. LÜK-bajnokság Versenyfeladatok matematikából 2. osztály

Ebben a kötetben a III. LÜK-bajnokság 2. osztályos gyerekek számára összeállított matematika versenyfeladatok kaptak helyet a területi versenyektől egészen az országos döntő feladatsoráig.

A feladatok összeállításánál a 2. osztályos matematika tananyagból merítettünk. Így a füzet kiválóan alkalmas további versenyekre való felkészítésre, fejlesztésre egyaránt.

 
890 Ft
miniLÜK Iskolába készülök
Logikai játékok 5-7 éveseknek 
890 Ft
  miniLÜK IV. LÜK bajnokság Logikai versenyfeladatok 2. osztály
Ebben a kötetben az immár negyedik alakalommal megrendezett LÜK Bajnokság logikai versenyfeladatai kaptak helyet, a területi versenyektől egészen az országos döntőig. 
890 Ft

Sorrend: