Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Beszédfejlesztés, beszédjavítás, logopédia

Fő kategória >Könyvek >Beszédfejlesztés, beszédjavítás, logopédia

Sorrend:

Hogyan beszélnek az állatok? - Mondókák kicsiknek

A mondókák, dalocskák hozzátartoznak már a legkisebb gyerekek mindennapjaihoz is.

És mennyi van belőlük!

Sok a kedvenc, de néha egy-egy újabbal kedveskedünk gyermekeinknek.

Hogy könnyebben eszünkbe juthasson, több kis válogatást készítettünk belőlük, mindezeket nagyon könnyű, kisgyerekkézbe való színes habszivacs alapra helyezve.

Szülő, gyermek válogathat a saját hangulatának, stílusának, igényeinek megfelelően belőlük.

 
799 Ft
Hol hallod ?  Feladatlap a hallási differenciáláshoz

"Az itt található szakmai-módszertani anyag célzott segítséget nyújt. A feldolgozott szóanyag az óvodás korosztálytól használható és hangzókra bontottan dolgozza fel a szavak hanganalízisét, szintézisét. A munkafüzet egyaránt segítséget nyújt a hangzók helyének megtanulásához, valamint a szerialitás kialakulásához. 

 

Az anyag a terápiás program különböző fázisaiban többször használható. Először az előkészítő szakaszban szenzorosan használhatjuk, a hallási figyelem, a megkülönböztetés, a figyelem irányításának kialakításához. A munkafüzet nagy előnye, hogy szelektív hangzókból áll és nem zavarja a hallási figyelem kialakítását az esetlegesenparalállisa ejtett hangzópárok jelenléte. 

 

A szóanyag elsődlegesen a kiejtésjavítás szempontjait tartja szem előtt, ezért az automatizálási szakaszban a már kialakított hangzók begyakorlásánál is sikerrel alkalmazható. Ezután tudatosan a speciális hangzót tartalmazó szavak hanganalíziséhez-szintéziséhez, az adott hangzó fonetikai helyzetének meghatározásához kapunk vizuálisan is érzékelhető támpontot. Ez a feldolgozás azért szerencsés, mert nem zavarja az iskolás korosztály olvasás-írás tanulását. Tehát nem csak a szókezdő és szóvégző hangzók elsajátítását, hanem a szóban elfoglalt pontos helyzetét is érzékelhetővé teszi mind az óvodás, mind az iskolás korosztály számára. 

 

Jó szívvel ajánlomvalamennyi logopédusnak. Megkönnyíti a mindennapok gyakorlati munkájában a tudatos, apró lépésekben haladó fejlesztést és biztosan készíti elő az olvasás-írás tanulását. Megalapozza a szóra, mint egységes hangsorra való figyelést, elindítja a hangsorbontás és építés nehéz folyamatát, kialakítja hangzókra irányuló figyelem és biztos felismerés képességét. Jól használható egyéni vagy csoportos logopédiai foglalkozásokon.

 

Az anyagot kipróbáltuk, tapasztalataink szerint növeli a beszélőkedvet, sikerélményhez juttatja a gyerekeket, segíti az alapvető készségek elsajátítását és segít megelőzni az olvasási-írási kudarcot. " 

 

                                                                                                 Thoroczkay Miklósné

 
1 350 Ft
Így tanulnak beszélni a gyerekek

 

A mi gyerekünk című sorozat kötete. "A beszédhez szükséges képességek fejlődéséről és a környezet ösztönző szerepéről szól a könyv, szülőknek és nevelőknek."

 
998 Ft
Nincs raktáron
  Irány az iskola ! Képes szókártyák gyerekeknek - angol nyelv tanulásához

A játék szerves része a gyerekek mindennapjainak, nemcsak szórakozás, hanem a tanulás, a tapasztalás egyik fajtája is. Miért ne lehetne a szótanulás is a játék része?
A kezdő nyelvtanulóknak készült képes szókártyák erre nyújtanak kiváló lehetőséget, segítségükkel a gyerekek játszva ismerhetik fel és tanulhatják meg a legfontosabb idegen nyelvi szavakat kezdő (A1) szinten.
A 6-12 éveseknek készült kártyák színes képei segítik a szavak megjegyzését, gyakori használatukkal a gyerekek elsajátíthatják a nyelv alapjait, vagy megerősíthetik, bővíthetik nyelvtudásukat. A témaválasztással, az alapszókincs megadásával a nyelvkönyvek témafelosztásához igyekeztünk alkalmazkodni, így bármelyik tankönyvből is kezd a diák angolul tanulni, minden esetben használni tudja a szókártyákat.
Az Én és a családom, az Irány az iskola! és a Város és vidék című kártyacsomagok összesen 16 témában, 180-180-180 kártyával nyújtanak játékos szótanulási lehetőséget. _
A képkártyák egyik oldalán a kép magyar nyevű felirattal , a másik oldalán idegen nyelvű felirattal látható.

 
2 390 Ft
Játékgyűjtemény (beszédfejlesztéshez)
A könyv elfogyott, új kiadás nem készül belőle.
A kiadványban olyan játékok leírásai olvashatok, melyek elősegítik az óvodás gyermekek beszédfejlődését.-  
Nincs raktáron
  Játékos foglalkozások a beszédmegértés fejlesztésére óvodai ütemterv és módszertani útmutató
Óvodai ütemterv és módszertani útmutató középső és nagycsoportok számára. 
800 Ft
Játsszunk beszédet!

 A könyv elfogyott!! Az új kiadásról még nincs információnk.

Ebben a könyvben a szülőknek azt szeretnénk bemutatni , hogyan segíthetik játékos formában óvodás és kisiskolás gyermeküket a tiszta beszéd , a helyes ejtés kialakításában, fejlesztésében.

Mivel az óvodáskorú gyremekek közel háromnegyede küzd kiejtési hibákkal fontos, hogy mi, szülők, tudatosabban figyeljünk gyermekünk beszédkészségének, nyelvhasználatának kialakulására, fejlődésére.

A könyvünkben található sokfajta játéklehetőség, mókás mozgás ezt a folyamatot kívánja elősegíteni. Mindemellett az együttes kipróbálás örömtelivé és hasznossá teheti a közösen eltöltött időt.

 
Nincs raktáron
  Képanyag a megkésett / akadályozott beszéd- és nyelvi fejlesztéséhez
Tartalmazza a vizsgálatot, a terápiás útmutatót és a fejlesztés anyagát is. 
4 580 Ft
Képeskönyv a dadogásról és más dolgokról
"Sok a felmerülő kérdés, sok a tévhit és az előítélet a dadogással kapcsolatban. Mindez még nehezebbé teszi a dadogó gyermek szüleinek helyzetét, amely amúgy sem könnyű. Reményeim szerint ez a mű támasz lehet azokban az időkben, amikor olyan iszonyúan nehéz elviselni, hogy "már megint és olyan szörnyen rosszul beszél"(értsd: erősen dadog) a mi gyerekünk."- Közhasznú Alapítvány a Dadogókért- 270 oldal, kemény kötés 
3 300 Ft

Sorrend: