Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Augusztus

10-től 20-ig

 üzletünk szabadság miatt zárva tart.

.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Figyelemfejlesztés, memória

Fő kategória >Játékok, eszközök >Figyelemfejlesztés, memória

Sorrend:

Dobble Animals - Állatok

A Dobble Animals egy 55-lapos kártyapakli, amelynek minden lapján 8 állat látható. A lapokon összesen több, mint 50 különböző állat található, és bármelyik két lapon pontosan egy állat azonos. Készen álltok egy Dobble-partira?

 • AJÁNLOTT ÉLETKOR:6 - 99
 • JÁTÉKOSOK SZÁMA:2 - 8
 • JÁTÉKIDŐ:5 - 40 perc
 
4 290 Ft
Dobble Beach - a VÍZÁLLÓ kártyajáték

Akárhová is vezessenek kalandos utazásaitok, ugorjatok fejest a népszerű családi játék új, tartós és vízhatlan verziójába!
Hullámok és homok ki nem kezdhetik ezeket a tartós műanyag lapokat, így bárhol, bármikor játszhattok velük!
Mindig van egy - és csak egy - közös szimbólum bármelyik kettő kártyán. Találd meg a többieknél gyorsabban, és nyerj! Éles látásra és gyors kézre lesz szükséged mind az 5 játékvariációhoz.

 • Ajánlott életkor: 4 - 99
 • Játékosok száma: 2 - 5
 • Játékidő: 5 - 10 perc

 

 
Dobble Kids (ASM34517)
Dobble Kids

A közkedvelt Dobble játék kicsiknek , állatokkal ! 

30 lapos kártyapakli, minden kártyán 6 állat lkátható. A lapokon 30 különböző állat látható, bármelyik két lapon pontosan egy állat azonos. Legyél te az első aki észreveszi melyik az az állat, és tiéd a kártya ! 

 
4 290 Ft
Dodelido- Do de le do -megfigyelés, reflex játéka

Megfigyelés és reflex - ez a Dodelido! A soron lévő játékos felfedi legfelső kártyáját, és a három dobópakli egyikére teszi, majd ki kell hangosan mondania, mi a közös a három lapban: legyen az állatfaj, szín - vagy akár Dodelido! Könnyűnek hangzik, de ha nem vagyunk elég gyorsak, már fel is húzhatjuk az összes kijátszott lapot… Ráadásul a teknőst és a krokodilt másféle reakcióval kell fogadni.
Egy újabb vidám és okos kártyajáték a Drei Magiertől.

 • Ajánlott életkor: 8 - 99
 • Játékosok száma: 2 - 6
 • Játékidő: 15 - 20 perc
 
3 490 Ft
Dr. Gomb -Figyelem és gyorsasági - kártyajáték

A Dr. Gomb  kártyajáték egy roppant szórakoztató és egyben elgondolkodtató kártyajáték az egész család számára . A cél az , hogy a gombokat okosan gyűjtögetve és kombinálva minél több pontot szerezzünk . Ehhez jó megfigyelőkészségre , koncentrációra és szélvész gyors észjárásra lesz szükségünk az egész játék folyamán ! A játék két nehézségi szintet tartalmaz . A kezdőknek az alapszint is vidám perceket okoz , viszont akik szeretik az igazán komoly fejtörőket és kihívásoka t, nekik a haladó szintet ajánljuk !

Korosztály: 8 éves kortól
 
2 890 Ft
 Egér a házban -Hanggal segít a helyes megoldáshoz elvezetni

Egy kisegér valahogy besurrant a házba és jól elbújt befészkelte magát odabent. Viszont több egérlyukat is készített, talán kicsi túlságosan is otthon érzi magát.

Vajon hol lehet?

Emlékszel arra, hol kerestétek eddig?

Találd meg te a búvóhelyét!

A játékhangeffektek segítségével vezet el téged ahhoz a lyukhoz, amelyikben talán a kisegér rejtőzik. A játékidő kb. 10 perc.

 
4 480 Ft
 Egérfogó Készség- és képességfejlesztő társasjáték óvodásoknak
Ebben a macska egér játékban az irányokkal és a formákkal egyszerre ismerkedhetnek meg a gyerkõcök. Egy-egy pörgetõ segítségével kell a megfelelõ képet kiválasztaniuk, amin a kipörgetett forma látható és az adott irányba szalad az egér a cica elõl 
3 990 Ft
Egri Csillagok - kártyajáték

MESEKÁRTYA
Gárdonyi Géza, Egri Csillagok c. könyvének szereplőivel játszhatsz, memóriát vagy Fekete Pétert mikor ezt a kártyát tartod kezeidben. Légy részese te is a történetnek legalább egy kártyajáték erejéig.
Lapok száma: 32
Játékmód: Fekete Péter, Memória
Kivitel: dobozos

 
600 Ft
El Capitan társasjáték
Minden kalóz álma a mesés kincsekkel teli láda megszerzése. Az El Capitan társasjátékban sincs ez másképp. Képes vagy kiállni a próbákat? Adott idő alatt kell megjegyezned az előtted fekvő 12 kártyalap képét, majd a húzópakliból felfordított ábrát kell megtalálnod a saját, már képpel lefelé fordított lapjaid közül. Gyorsabb vagy, mint a többiek? Ha igen, csapj a kártyára, és zsebeld be az aranyat! A játék végén a legtöbb arannyal rendelkező kalózból lesz a vezér, ő lesz a játék győztese.... 
5 990 Ft
Elefant Memo - memóriafejlesztő játék

Az Elefánt Memo társasjátékban az elefánt-bébik elbújtak a porondok alá és arra várnak, hogy megtalálják őket! Találd meg Te a legtöbb elefánt-bébit, hogy megnyerd a játékot! Dobj a kockával és az megmutatja, hogy milyen színű fánit kell keresned! Ezután emelj fel egy tetszőleges porondot! Ha az a bébi van alatta, amit keresel, akkor megtarthatod! Ha nem, akkor rakd vissza, rakj le egy olyan színű fánit, mint amilyet keresel a saját készletedből, és takard le! Az nyer, akinek először sikerül 5 bébit megtalálnia, vagy akinek utoljára fogynak el a porondjai!

 
3 950 Ft
Építőkocka és puzzle
 
3 850 Ft
 Érezd a súlyát !Memóriajáték - súly-dobozkák, 6 pár

A súlyuk alapján keresd meg a párját! Memória és érzékelést fejlesztő játék!

4 éves kortól

 
9 380 Ft

Sorrend: