Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Augusztus

10-től 20-ig

 üzletünk szabadság miatt zárva tart.

.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Logico Piccolo


Sorrend:


Logico Piccolo Számfogócska A 100-as számkör 1.rész
Számolás tízesével,egyesével, számszomszédok, számegyenes. 
1 690 Ft
Logico Piccolo Számfogócska A húszas számkör 1.
Csoportosítás, számok a környezetünkben,számszomszédok,számsorozatok,pénzhasználat. 
1 690 Ft
Logico Piccolo Számfogócska A húszas számkör 2.
Számok a húszas számkörben, pótlás,bontás, felezés, duplázás, számegyenes. 
1 690 Ft
  Logico Piccolo Számfogócska Összeadás és kivonás 100-ig 2. rész
A LOGICO Piccolo játékos feladatkártyák kisiskolásoknak készült összeadás és kivonás 100-ig 1. rész csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását. A műveletek egyesekkel és tizesekkel, kétjegyű számokkal, számok kétszeresének/felének megkeresése és a két lépésben végzett műveletek segítenek az alapvető számolási mechanikák begyakorlásában. 
1 690 Ft
  Logico Piccolo Számfogócska Összeadás és kivonás 20-ig 1.rész
A LOGICO Piccolo játékos feladatkártyák kisiskolásoknak készült összeadás és kivonás 20-ig csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását. A számolás alapja, hogy a gyerekek biztosan használják az alapműveleteket, ismerjék a tagok felcserélhetőségét, a helyiértékrendszert, és az alapvető számolási mechanikákat. 
1 690 Ft
  Logico Piccolo Számfogócska Összeadás és kivonás 20-ig 2. rész
A LOGICO Piccolo játékos feladatkártyák kisiskolásoknak készült összeadás és kivonás 20-ig 2. rész csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását. A számkereső feladatok, a láncszámolás, a számpiramisok kitöltése és a műveletek folytatása segíti az alapvető számolási mechanikák begyakorlását. 
Nincs raktáron
  Logico Piccolo Számfogócska: Összeadás és kivonás 100-ig 1. rész
A LOGICO Piccolo játékos feladatkártyák kisiskolásoknak készült összeadás és kivonás 100-ig 1. rész csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását. A műveletek kerek tízessel, egyessel, a 100-ra történő pótlás, számok kétszeresének/felének megkeresése és a két lépésben végzett műveletek segítenek az alapvető számolási mechanikák begyakorlásában. 
1 690 Ft
  Logico Piccolo Számfogócska: Szorzás és osztás 100-ig 1. rész
A LOGICO Piccolo játékos feladatkártyák kisiskolásoknak készült Szorzás és osztás 100-ig 1. rész csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását: felezés, részekre osztás, hiányos szorzás, ellentétes műveletek, négyzetszámok, szorzótáblák. 
1 690 Ft
Logico Piccolo Szem-kéz koordináció: Alakzatok
Az Alakzatok feladatkártyacsomag az alábbi feladattípusokat tartalmazza: azonos minták összepárosítása, minták kiegészítése, minta részletének felismerése. A hátoldalon lévő pluszfeladatok lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek a tanultakat más módon is alkalmazzák. 
1 690 Ft
Logico Piccolo Szem-kéz koordináció: Játék a formákkal
A Játék a formákkal feladatkártya csomag az alábbi feladattípusokat tartalmazza: alakzatok elrendezése rácsokban, sík területi viszonyok felfogása, megjegyzése. A hátoldalon lévő pluszfeladatok lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek a tanultakat más módon is alkalmazzák. 
1 690 Ft
Logico Piccolo Szem-kéz koordináció: Nyomkövetés
A Nyomkövetés feladatkártyacsomag az alábbi feladattípusokat tartalmazza: egymást átszelő nyomvonalak követése balról jobbra, ábra és alap megkülönböztetése, egymást takaró ábrázolások felismerése. 
1 690 Ft


Sorrend: