Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Augusztus

10-től 20-ig

 üzletünk szabadság miatt zárva tart.

.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

felsőtagozat


Sorrend:

  Gondolkodni jó! Felmérő feladatsorok matematika 7. osztály A,B változat tanulói példány

A felmérő feladatsorok olyan kritériumorientált mérési eszközök, amelyek egyre inkább lehetővé teszik, hogy a sok féle helyi tanterv ellenére viszonylag egységes követelményrendszer alakuljon ki az iskolákban. A Felmérő feladatsorok a tankönyvekre, gyakorlókra építve, a követelményeket lefedve készültek. Egy-egy kötetben két (A és B) változat található. A megoldásokat a tanári példány tartalmazza, amelyben a javítókulcs és az értékelési útmutató is megtalálható.
Megrendelhetők külön füzetekben a további változatok: az 5. és a 6. osztályosoknak a C és a D, a 7. és a 8. osztályosoknak a C és a D (alapszint), valamint az E és az F (emelt szint) változat.
Mivel ezeket csak iskolák rendelhetik meg, így alkalmasak a tényleges minősítő dolgozatok megíratására.
Itt évfolyamonként a különféle változatok megoldásait, javítókulcsát és az értékelési útmutatókat egyetlen tanári példány tartalmazza.

 
990 Ft
Gondolkodni jó! Matematika 7. feladatainak megoldása

A kiadvány tartalmazza az MK-4213-5 Matematika 7. feladatainak megoldása és az MK-4213-5/UJ Matematika 7. Gondolkodni jó! kiegészítő feladatok megoldása köteteket. 
Segíti a tanulók munkájának gyors ellenőrzését, lerövidíti a tanórákra való felkészülés idejét. Ötleteket ad eltérő megoldások alkalmazására, a megoldások feldolgozására. Lehetővé teszi a tanulók önálló, illetve tanár nélküli csoportos gyakorlását, így fejleszti önellenőrzési képességüket amely elengedhetetlen a későbbi tanulmányok sikeressége és a megfelelő tanulási kompetencia kialakításához. A helyes tanulási szokások kialakítása és a tudásszerző képességek fejlesztése mellett szinte nélkülözhetetlen segítség a gyermekeiknek a tanulás során segíteni kívánó szülők számára!

 
2 090 Ft
Gondolkodni jó! Matematika 8. feladatainak megoldása

A kiadvány tartalmazza az MK-4322-0 Matematika 8. feladatainak megoldása és az MK-4322-0/UJ Matematika 8. Gondolkodni jó! kiegészítő feladatok megoldása köteteket. 
Segíti a tanulók munkájának gyors ellenőrzését, lerövidíti a tanórákra való felkészülés idejét.

Ötleteket ad eltérő megoldások alkalmazására, a megoldások feldolgozására. Lehetővé teszi a tanulók önálló, illetve tanár nélküli csoportos gyakorlását, így fejleszti önellenőrzési képességüket amely elengedhetetlen a későbbi tanulmányok sikeressége és a megfelelő tanulási kompetencia kialakításához.

A helyes tanulási szokások kialakítása és a tudásszerző képességek fejlesztése mellett szinte nélkülözhetetlen segítség a gyermekeiknek a tanulás során segíteni kívánó szülők számára!

 
2 090 Ft
Gondolkozz logikusan! 250 logikai feladvány megfejtéssel

A könyvben 250 logikai feladványt található. Ezek tartalmuk és stílusuk szerint igen változatosak: vannak számrejtvények, betűrejtvények, alakzatrejtvények, kakukktojás-rejtvények, folytatás- vagy kiegészítés-típusú rejtvények, logikai táblázatos rejtvények, szöveges feladatok, feldarabolási és átdarabolási feladványok, különféle egyenleteken alapuló feladványok és geometriai tartalmú feladványok.
A feladványok nem épülnek egymásra, bármilyen sorrendben megfejthetők. A megfejtések nem igényelnek felsőbb matematikai ismereteket, elégségesek az iskolában elsajátított alapismeretek. Az alapismeretek mellett viszont szükség lehet kreatív gondolkodásra, sok türelemre, kitartásra, és nem utolsó sorban józan észre, logikus gondolkodásra.
Reméljük, hogy sokaknak szerzünk ezzel a könyvvel örömet.

 
2 200 Ft
Hogyan győzzük le a számolási nehézségeket ?
Segítség a diszkalkuliával, matematikai nehézségekkel küzdő diákoknak. E könyvben részletesen kidolgozott és felépített módszereket, számos gyakorlati feladatot és vizuális technikát találunk a számolási képességek tanításához. 9-16 éveseknek 40 játék Tanítási módszerek Virtuális melléklet -149 oldal,papír kötés  
Jegyre Megy! Matematika 8

Gyakorló munkafüzet általános iskolai tanuló számára

 

  • Világos, érthető magyarázatok az otthoni tanuláshoz
  • Önállóan elvégezhető feladatok
  • Könnyű és élvezetes gyakorlás
  • Felkészülés az iskolai órákra, számonkérésekre

 

Önellenőrzés a megoldókulcs segítségével

 
1 790 Ft
Kalandtúra 5. Munkafüzet

Kalandtúra 5. Munkafüzet – a tananyagot a matematika hétköznapi hasznosságának bemutatásával ötvöző tankönyvsorozat.

 
1 385 Ft
Kalandtúra 5. Tankönyv

Kalandtúra 5. Tankönyv – a tananyagot a matematika hétköznapi hasznosságának bemutatásával ötvöző tankönyvsorozat.

 
2 270 Ft
Kalandtúra 6. Munkafüzet

Kalandtúra 6. Munkafüzet – a tananyagot a matematika hétköznapi hasznosságának bemutatásával ötvöző tankönyvsorozat.

 
1 385 Ft
Kalandtúra 6. Tankönyv

a tananyagot a matematika hétköznapi hasznosságának bemutatásával ötvöző tankönyvsorozat.

 
2 270 Ft
Kalandtúra 7. Munkafüzet
 
1 335 Ft
Kalandtúra 7. Tankönyv

Kalandtúra 7. Tankönyv – a tananyagot a matematika hétköznapi hasznosságának bemutatásával ötvöző tankönyvsorozat.

 
2 020 Ft

Sorrend: