Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Augusztus

10-től 20-ig

 üzletünk szabadság miatt zárva tart.

.

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Kártyák , kártyajátékok

Fő kategória >Játékok, eszközök >Kártyák , kártyajátékok

Sorrend:

Witches kártyajáték

A hatalmas birodalom bölcs királya súlyosan megbetegedett . A király négy lánya nagy erejű boszorkány volt , és mind magának akarta a hatalmat . A négy boszorkány harcáról szól ez a kártyajáték . A játékosok célja , minél kevesebb olyan ütést begyűjteni , amelyiken tűzpont van . A játékban a varázslók és a boszorkányok különböző varázslatokkal megváltoztatják a kártyák értékét , vagy az értük kapható pontokat . Goblinok , pigmeusok , mongolok és indiánok küzdenek vulkánföldön , az esőerdőben , a sivatagban és a viharhegyen a hatalomért !

  • Ajánlott életkor: 10 - 99
  • Játékosok száma: 3 - 6
  • Játékidő: 45 perc
 
2 890 Ft
Wizard kártyajáték

Ki a legjobb jövendőmondó?
A Wizard egy olyan gyors és könnyed kártyajáték 3-6 játékos részére, amiben a játékosok varázslótanoncok bőrébe bújva küzdenek meg egymással. A cél bebizonyítani, hogy mi vagyunk a legjobb jövendőmondó a csapatban.
Hogyan érhetjük el ezt? A kártya-játék körei alatt el kell találnunk, hogy hány ütésünk lesz, és ha lehet, akkor ez a szám minél nagyobb legyen.

A játék dobozában a következőket találjuk:
- 1 Szabályok Tekercse (szabálykönyv)
- 1 Igazság Táblája (pontozófüzet)
- 60 Karakterkártya

  • Ajánlott életkor: 6 - 99
  • Játékosok száma: 3 - 6
  • Játékidő: 45 perc
 
2 800 Ft
ZÉRÓ - a nulla, az nem semmi! Kártyajáték

Számolj fejben! ZÉRÓ - a nulla, az nem semmi! Kártyajátékkal gyakorolhatod a fejben számolást.

Add össze és vond ki, gyűjtsd a pontokat. Helyezd le a lapodat a játékmezőn lévő bármely lapra úgy, hogy a 3 lap eredménye nulla legyen. Vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan. Fontos, hogy színre színt tegyél, a több színű lapok segítenek.

A játékot 7 éves kortól ajánljuk.

 
1 550 Ft
Cocotaki a hangutánzó kártyajáték

 A Cocotaki kártyajáték megszűnt, már nem rendelhető !

A Cocotaki egy vidám állatokkal teli játék, melyben minden kártyaletétnél utánozni kell az állat hangját. Aki ezt elfelejti, az büntetőkártyákat kap! De vigyázz, ha piros kártyát teszel le, akkor bizony csendben kell maradnod! Kivéve a vörös kakast - itt megint csak egészen más feladat vár rád. Ilyen ez a Cocotaki játék! Tedd le te elsőként az összes kártyát a kezedből, hogy megnyerd a játékot!

 
2 800 Ft
Kecskefogó (11260)
Kecskefogó
A játék elfogyott, érdeklődjön később.
A játékosok megpróbálnak minél több lapot megnyerni és így minél több fekete kecskefejet összegyűjteni. Vigyázat, mert ha a dombság összeáll a limitkártyákból, könnyen előfordulhat, hogy senki sem akar már több kecskefejet gyűjteni. Ettől kezdve a lapok taktikus kijátszásán múlik, hogy kinek kell elvinnie a lefordítottlapokat. A játékokot ugynis aza játékos nyeri, akia legtöbb kecskét gyűjtötte össze, de nem lépte át a limitet.... 
1 960 Ft
Nincs raktáron
Képességfelfedező kártya 4–5 éveseknek  Okos Ovisok

A játék elfogyott, új kiadás 2018. tavaszán várható !

A 100 db-os kártyacsomag, 5 témában, 20 db-os játékcsomagokat rejt magában, így többféle játékot is játszhattok, hogy a sikerélmény garantált és feledhetetlen legyen. Mérete praktikus, könnyen elfér a táskában, kiváló útitársként is funkcionál. A kártyacsomagokat eltérő színekkel különböztettük meg egymástól. A színek az 5 alapképességeket jelentik, amelyet a doboz tetején lévő piktogramokról is leolvashatsz.
Az 5 alapképesség felfedezését milyen témák köré fontuk?
Időrendiség, memória, koncentráció, megfigyelő képesség, rendszerező képesség, kombinatorika, felismerő képesség.

 
Mennyi minden! (GKL06)
Mennyi minden!

Mi az? Növény és r betűvel kezdődik? Rózsa? Rozmaring? Retek? Nagyon jó! A Mennyi minden! társasjátékban a játékosoknak egy logikai folyamat mentén kell kártyákat szerezniük. Adott témához kell egy kezdőbetű segítségével tárgyakat mondani. A kártyán szereplő kép csak a témát adja, a dolgoknak, amiket mondhatunk, nem kell rajta lenniük a képen, bátran szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Aki több kártyát szerez, az nyer.
Tehát mi az, ami játék és t betűvel kezdődik? Társasjáték!

 
Nincs raktáron
Szorzás és osztás kártyajáték

A kártya elfogyott, átmenetileg nem rendelhető!

 
990 Ft

Sorrend: