Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Kártyák , kártyajátékok

Fő kategória >Játékok, eszközök >Kártyák , kártyajátékok

Sorrend:

Rajzolj a hátamra!
Hogyan lehet papír és rajzeszköz nélkül rajzolni? Kezünkkel egymás hátára! Micsoda? A játékosok egymás hátára rajzolnak az ujjukkal. A Rajzolj a hátamra! társasjátékban a kártyák mutatják meg a rajzolandó feladatot. A jó találatért a "rajzoló" és a "kitaláló" egyaránt pontot kap. Aki a legtöbb pontot szerzi, az nyer. Ideális időtöltés szabadban és kisebb gyermekek számára is.
 
Nincs raktáron
Római számok kártya
100 lapos kártyajáték a római számok tanulásához.- Kvíz 96 Kft 
800 Ft
Rumini Römi (PG334)
Rumini Römi
 
2 490 Ft
 Sirályrömi - Sirályrejtvény /Kártyajáték Bosnyák Viktória A sirály a király? című regénye alapján
Bosnyák Viktória A sirály a király? című népszerű kötetének szereplői ezúttal hatféle izgalmas kártyajátékban és egy 24 oldalas rejtvényfüzetben kelnek életre. A Nyelvkincstár-sorozat első része alapján készült Sirályrömi és Sirályrejtvény fejleszti a memóriát, illetve a kombinációs készséget, miközben játékos módon megjegyezhetjük a meseregényben előforduló 110 j-s és ly-os szó helyesírását.
Tanuld meg játszva 110 j-s és ly-os szó helyesírását Bosnyák Viktória A sirály a király? című népszerű könyvének szereplőivel és kulcsszavaival! 
Hatféle izgalmas kártyajáték! 

SIRÁLYRÖMI 
Tanuld meg játszva 110 j-s és ly-os szó helyesírását Bosnyák Viktória A sirály a király? című népszerű könyvének szereplőivel és kulcsszavaival! 
Hatféle izgalmas kártyajáték! 

SIRÁLYRÖMI | A klasszikus játék j-s vagy ly-os szavakból álló szettekkel egészül ki. Rakd le te először az összes lapod! 

„SIRÁLY A KIRÁLY" AKCIÓJÁTÉK | Szabadulj meg elsőként a lapjaidtól kizáró-, fordító-, büntető- és színkérő kártyák segítségével! 

HELYES MONDATOK | Alkoss minél hosszabb értelmes mondatokat a kezedben tartott lapokból! 

SZÓLÁNC | Jegyezz meg és ismételj el minél több szót a helyes sorrendben! 

REFLEXJÁTÉK | Csapj le az egyforma lapokra, és légy te az utolsó, akinek még kártya van a kezében! 

KVARTETT | Gyűjts össze minél több 4 lapból álló kvartettet! 

A részletes játékszabályokat a csomag tartalmazza. 
Rendeltetése: kártyajáték 
4 éves kortól ajánlott
 
2 999 Ft
Solo kártyajáték

A világ egyik legnépszerűbb kártyajátéka , mely fordulato s, eseménydús és nagyon szórakoztató . Minden játékos kap 5 lapot , a lapokat egymás után kell letenni . A játékot az a játékos nyeri , akinek elsőként elfogynak a lapjai . A lapok lerakását az akció kártyák nehezízik meg !

 • Ajánlott életkor: 6 - 99
 • Játékosok száma: 2 - 10
 
2 570 Ft
Squelettos - Stratégia és fortélyok - kártyajáték

Fortélyos emelések, logikus elemzések.

Kártyajáték, szerencsejáték, amiben a szerencse nem sokat játszik, nem számít más, csak az ésszerű döntés. A játékban a leosztott lap szerint sorozatot lehet gyűjteni, a sorzat tagjai helyük és helyzetüktől függően érnek több-kevesebb pontot. A játékosnak döntenie kell, hogy a felfedett lap jó számára, vagy mást akar. A szabályok egyszerűen követhetőek, ám a játék már valódi megfontolásokat és döntéseket követel.

Tartalma:

 • 39 db kártya

  Ajánlott életkor: 7 - 99 éves korig

  Anyaga: papír

  Kiknek: fiúknak, lányoknak, mindkettőnek.

 
2 650 Ft
Sushi Draft (GKL91)
Sushi Draft

A Sushi Draft társasjátékban minden játékos a japán konyha szerelmese. Kártyáink kijátszásával minden körben el kell döntenünk, melyik ínycsiklandó falatot kóstoljuk meg, és melyik kevésbé gusztusos fogást passzoljuk át inkább ellenfeleink számára. A játék során minden körben a kezünkben tartott kártyák közül kell választanunk egy adott recept alapján készült sushit, amivel a játékosok egyszerre felfedve pontokat gyűjthetnek. A kezünkben megmaradt kártyákat viszont minden forduló után tovább adjuk szomszédunknak, így nem csak arra kell odafigyelnünk, hogy nekünk milyen falat illene a tányérunkra, de arra is, mivel tudjuk ellenfeleinket ugyanebben megakadályozni. A Sushi Draft egy változatos pontszerzési lehetőségeket elegyítő, gyönyörű kivitelű társasjáték, ami nem csak a keleti konyha, de a trükkös játékok kedvelőinek is tud újat mutatni.

 • Ajánlott életkor: 8 - 99
 • Játékosok száma: 3 - 5
 • Játékidő: 10 - 15 perc
 
4 790 Ft
Süsü A Sárkány - kártyajáték

MESEKÁRTYA
Talán az egyik legnagyobb magyar bábjáték film sorozat egyike. A nagy és még annál is kedvesebb egy fejű sárkány története újra éled a kártyalapokon.
Lapok száma: 32
Játékmód: Fekete Péter, Memória
Kivitel: dobozos

 
600 Ft
Számok kártyajáték
 
990 Ft
Szériaautók - ismeretterjesztő kártyajáték

ISMERETTERJESZTŐ KÁRTYA
Szereted az autókat, szeretnél többet tudni a szériában gyártott autókról? Íme ez a kártya rengeteg információt tartogat számodra a legnépszerűbb sorozatban gyártott autókról. Tudj meg többet és légy te a verhetetlen autó fan.
Lapok száma: 32
Játékmód: Kvartett
Kivitel: dobozos

 
600 Ft
Szörnyikék - Mini Monster - Családgyűjtő kártyajáték

Egyszerű játékszabály, nagyszerű játék!

A szörnyecskék tagjait kell egy csoportba, egy családba gyűjteni. Minden kártyalapon rajta van a család többi tagjának a képe is. Szörnyűpapa, szörnyűmama és szörnyikék a gyerekek. Szörnyen érzik magukat, ha szana-széjjel vannak!

 
2 650 Ft
 Szörnyű gyors - SpidMonster - Koncentráció, megfigyelés, gyors reagálás

Minél gyorsabban szabadulj meg a szörnyű szörnyektől!

Vigyázz, mert néhány kártya egyformának tűnik, de mégis kicsit más! Koncentrációt és megfigyelést, gyors reagálást igénylő kártyajáték.

A hívókártyán gyorsan ki kell szúrni, hogy van-e olyan bolygó, szörny vagy a kártyán lévő más minta, mint ami a leosztott lapjaid valamelyikén is van.

Még ráadásul emlékezni is kell, hogy az előtted lévő lefordított kártyalapokon mik vannak! A lehető leggyorsabban kell reagálni, mert másik játékosnál is lehet megfelelő lap, amit letehet!

Ügyesnek, gyorsnak, határozottnak kell lenni ebben a játékban, de ha lehet kérni, az agresszivitás szörnyecskéjét még a játék kezdete előtt iktasd ki a játékból!

 • 72 db kártya
 • 5 - 99 éves korig
 
4 390 Ft

Sorrend: