Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig,

Nyári nyitvatartás :

2021.VI.14-VIII.31.

között szombaton

ZÁRVA

TOP termékek

Házhozszállítás

Hírek

2021.07.28

Augusztus 1-8-ig a homokozó termékeink kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

Augusztusban és szeptemben is kellemes idő van az esti homokozáshoz, amelyhez elengedhetetlen felszerései nálunk is megtalálhatóak, legyen szó lapátról, formáról, vödörről vagy készletekről! Mindenki tudja, hogy a homokozás egy remek móka és a kreativitást is fejleszti, gyertek és nézzetek körbe a weboldalon és az üzletben is a kedvezményes homokozó játékokért!

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ünnepi műsorfüzet az általános iskola alsó tagozatának

Ünnepi műsorfüzet az általános iskola alsó tagozatának
-10%

Ünnepi műsorfüzet az általános iskola alsó tagozatának

Az iskolai év olyan rendezvényeihez nyújtanak segítséget, amelyek igazán a kicsiknek, kicsikhez, kicsikről szólnak – kicsinyek előadásában. 

"Az összeállítás alsósoknak szóló műsorai igazodnak a gyerekek életkori sajátosságaihoz."

 

Bővebben
1 400 Ft
1 260 Ft
Kezdete: 2021.04.29   A készlet erejéig!
Részletek

A gyermekszínjátszással foglalkozó szakemberek véleménye megoszlik arról, hogy vajon mikor kezdjük el „szerepeltetni” tanítványainkat. Többen azt a nézetet vallják, hogy egy kicsi (alsós) gyereket nem szabad kitenni annak a stresszhelyzetnek, hogy egy egész iskola előtt pl. verset mondjon. Mások úgy gondolják: „hadd szokja a nyilvánosságot, bele a mély vízbe!”

 Ez utóbbi kijelentéssel nem egyetértve mégis azt kell mondanom: több éves tapasztalattal a hátam mögött látom, hogy mindig vannak olyan apróságok, akik „követelik” a nyilvános szereplés lehetőségét. Ehhez a húzóerőhöz csatlakozhat az a félénkebb, gátlásosabb csoport, akik csak lassan szokják meg a nyilvánosságot.

 A Becsengetéstől vakációig című összeállítás alsósoknak szóló műsorai igazodnak a gyerekek életkori sajátosságaihoz. Az iskolai év olyan rendezvényeihez nyújtanak segítséget, amelyek igazán a kicsiknek, kicsikhez, kicsikről szólnak – kicsinyek előadásában. Melyek ezek?

 A tanévnyitó, a Mikulás-nap, a karácsony, a farsang, a gyermeknap, a Föld napja és az anyák napja. Az összeállításban helyet kapott egy március 15-éhez kapcsolódó műsor is. Legnagyobb nemzeti ünnepünkkel a gyerekek már az óvodában is megismerkednek, ezért éreztem ide illőnek.

 A műsorok szerkesztése során mindig megpróbáltam figyelembe venni azt a tényt, hogy az iskolák nem egyformán felszereltek, nincs mindenütt világítástechnika, megfelelő színpad stb. Éppen ezért kevés kellékkel, de – bízom benne, Önök is így gondolják – annál több ötlettel szerettem volna megkönnyíteni egy-egy ünnepi műsor előadásának lehetőségét.

Adatok
Kiadó
Pedellus Kiadó
Szerző
Kapturné Bíró Beáta
Cikkszám
PD-043
Hasonló termékek