Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

A gyermekkori dysphonia és kezelése

A gyermekkori dysphonia és kezelése
A gyermekkori dysphonia és kezelése

A dysphonia olyan hangképzési zavar, amelynek következtében a hangszalagokon laposan kiemelkedő csomók jelennek meg. 

Legfőbb jellemzője a tartósan rekedt, fátyolos ,"préselt"hang.

A könyv a gyermekkori dysphonia konzervatív kezelésének folyamatát ismerteti a logopédiai szűréstől a természetes beszéd kialakításáig. A terápia következetes végrehajtásával a dysphoniás csomók nagy valószínűséggel megszüntethetők, s ezáltal szükségtelenné válik a kockázattal járó műtéti beavatkozás, másrészt a terápia eredményesen használható a műtéteket követő utókezelések során is.

 

Bővebben
1 200 Ft
Részletek

Az emberi kommunikáció egyik legfontosabb eszköze az élő beszéd. Az ember ezt az eszközt nem kapja készen, nem örökli, hanem élete legfogékonyabb szakaszában, gyermekkorában sajátítja el.

Sajnálatos módon napjainkban a beszédtanulás folyamata nem kap kellő figyelmet és támogatást, sőt, modern digitalizált világunk olykor kifejezetten veszélyezteti azt. Ennek egyenes következményeként közvetlen és tágabb környezetünkben, közéletünkben egyre gyakrabban találkozhatunk súlyos hangképzési és beszéd-rendellenességgel küszködő emberrel. A rendellenességek képzeletbeli rangsorában igen előkelő helyet foglal el a gyermekkori funkcionális dysphonia.

 

Adatok
Kiadó
Logopédia Kiadó
Szerző
Jancsóné Aranyossy Emőke
Méret
A/5
Oldalszám
108 oldal
Cikkszám
9789638659064
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek