Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig,

Nyári nyitvatartás :

2021.VI.14-VIII.31.

között szombaton

ZÁRVA

TOP termékek

Házhozszállítás

Hírek

2021.07.28

Augusztus 1-8-ig a homokozó termékeink kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

Augusztusban és szeptemben is kellemes idő van az esti homokozáshoz, amelyhez elengedhetetlen felszerései nálunk is megtalálhatóak, legyen szó lapátról, formáról, vödörről vagy készletekről! Mindenki tudja, hogy a homokozás egy remek móka és a kreativitást is fejleszti, gyertek és nézzetek körbe a weboldalon és az üzletben is a kedvezményes homokozó játékokért!

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Szép szónak nem szegik szárnyát

Szép szónak nem szegik szárnyát

Szép szónak nem szegik szárnyát

"A szép szó, melynek jellemzője a kellemesen tiszta hangzás, gyakrabban eléri célját, mint a torz és pontatlan artikulációjú, fakó színű, monoton közlés. A szó hitelét a hang adja meg."

Elsősorban szakembereknek, főiskolai hallgatóknak ajánlott.

A szerző  tanítócsaládból származó gyógypedagógus, aki a főiskola elvégzése után évekig tanított a nagykanizsai kisegítő iskolában.

A Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola Fonetikai- és Logopédiai Tanszékének tizenöt éven át volt vezetője, nyelvészeti és fonetikai munkássága nélkülözhetetlen a mai kor számára, megjelent műveiért két nívódíjat is kapott.

2 100 Ft
Adatok
Kiadó
Logopédia Kiadó
Szerző
Subosits István
Méret
B/5
Oldalszám
175 oldal
Cikkszám
9789638620354
Hasonló termékek