Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig,

Nyári nyitvatartás :

2021.VI.14-VIII.31.

között szombaton

ZÁRVA

TOP termékek

Házhozszállítás

Hírek

2021.07.28

Augusztus 1-8-ig a homokozó termékeink kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

Augusztusban és szeptemben is kellemes idő van az esti homokozáshoz, amelyhez elengedhetetlen felszerései nálunk is megtalálhatóak, legyen szó lapátról, formáról, vödörről vagy készletekről! Mindenki tudja, hogy a homokozás egy remek móka és a kreativitást is fejleszti, gyertek és nézzetek körbe a weboldalon és az üzletben is a kedvezményes homokozó játékokért!

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ez volnék én?

Ez volnék én?

Ez volnék én?

Testséma-fejlesztő feladatlapgyűjtemény

"Feladatgyűjteményünk azzal a céllal készült, hogy a gyermekek önmegismerését, a magukban, magukról alkotott kép minél teljesebb fölépítését segítse...."

A sikeres iskolakezdéshez szükséges, hogy gyermekük kialakult testsémával rendelkezzen. Ennek a testképnek a kialakítását segítik elő a feladatgyűjteményünkben található gyakorlatok.

A tükör előtt végzett játékos és tudatosan irányított önmegfigyelési gyakorlatok segítenek a szülőknek és a pedagógusoknak abban, hogy a  gyermekek mihamarabb iskolaérettek legyenek, illetve, hogy a tanulás első időszakában szerzett hátrányaikat, lemaradásukat behozzák.

1 400 Ft
Adatok
Kiadó
Logopédia Kiadó
Szerző
Rosta Katalin - Kocsis Lászlóné
Méret
A/4
Oldalszám
78 oldal
Cikkszám
9789638518668
Hasonló termékek