Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig,

Nyári nyitvatartás :

2021.VI.14-VIII.31.

között szombaton

ZÁRVA

TOP termékek

Házhozszállítás

Hírek

2021.07.28

Augusztus 1-8-ig a homokozó termékeink kedvezményes áron vásárolhatóak meg!

Augusztusban és szeptemben is kellemes idő van az esti homokozáshoz, amelyhez elengedhetetlen felszerései nálunk is megtalálhatóak, legyen szó lapátról, formáról, vödörről vagy készletekről! Mindenki tudja, hogy a homokozás egy remek móka és a kreativitást is fejleszti, gyertek és nézzetek körbe a weboldalon és az üzletben is a kedvezményes homokozó játékokért!

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Logopédiai vizsgálatok kézikönyve

Logopédiai vizsgálatok kézikönyve
Logopédiai vizsgálatok kézikönyve
Logopédiai vizsgálatok kézikönyve
Logopédiai vizsgálatok kézikönyve

Logopédiai vizsgálatok kézikönyve

A kötet fejezetei a különböző beszédhibák és részképességzavarok feltárására irányuló logopédiai vizsgálatokat mutatják be. A kötet szerves részét képező, dossziéban elhelyezett, kivehető mellékletek és a képanyag a vizsgálatokhoz szükséges űrlapokat, vizsgálólapokat és képeket tartalmazzák.

A logopédus tevékenységének két alaptípusa a diagnosztizálás és a terápia. A helyes diagnosztizálás érdekében vizsgálatok sokaságát végzi el, információkat gyűjt, hogy reális véleményt alkothasson a logopédia problémák természetéről, súlyosságáról, okairól. Ezzel teremti meg a legmegfelelőbb kezelés alapját.

A szerzők több évtizedes tapasztalataikat összegezték a vizsgálatok anyagának kidolgozásakor, de felhasználták a más szakemberek által kialakított, már bevált eljárásokat is. Köszönet illeti Feketéné Gacsó Máriát és Krasznárné Erdős Felíciát, akinek munkája megalapozta az összeállítás elkészítését, valamint hálával tartozunk Meixner Ildikónak akinek olvasásvizsgálata nélkül nem lenne teljes a kötet.

180 oldal + mellékletek

8 990 Ft
Adatok
Kiadó
Logopédia Kiadó
Szerző
Juhász Ágnes
Méret
A/4
Oldalszám
180 oldal, melléklet: 191 oldal + képanyag
Cikkszám
3000000592212
Hasonló termékek