Ünnepi nyitvatartás

2024.03.29-től

2024.04.01-ig

 RVA

Nyitás: 2024.04.02-án (kedden)

Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Hangkontroll

Hangkontroll
Hangkontroll

Logopédiai oktatási segédeszköz

A készülék visszakapcsolja a képzett hangot a legkevesebb időbeli késéssel a hangképző hallásközpontjába, ezzel helyettesíti az agy e területének működési diszfunkcióját.

A készülék használata meggyorsítja a beszéd indítását, a kommunikáció kialakulását.

A megkésett beszédfejlődésű gyermekek számára saját hangélményt ad, mely motiváció kiesést pótol, így a belsőhallás hiánya nem akadályozza többé a gyermeket a beszédfejlődésben.

A pöszeség terápiában maximális lehetőséget ad a terapeuta számára a tökéletes hangkialakításra, mert a legkisebb képzési, kiejtési eltérést is hallhatóvá teszi. Elősegíti az auditív diszkriminálást, ezzel meggyorsítja a helyes hangképzés használatát.

A dadogás, hadarás terápiában, hang kontrollként lehetővé teszi a beszélő tudatos hangellenőrzését, a beszéd megfelelő ritmusának begyakorlását.

A pedagógiai gyakorlatban a készülék alkalmazásával meggyorsítható a helyesírás elsajátíttatása azoknál a tanulóknál, akik az akusztikus funkciógyengeség miatt, nehezen tanulnak meg helyesen írni.

A beszédtechnika órákon azonnali visszajelzést nyújt arról, milyen az összhangzás, így a beszélő csak a megfelelő kiejtett hangot, megfelelő ritmusú és hangsúlyú beszédet gyakorolja be.

Az idegen nyelv tanításában rendkívüli eredmények érhetők el a készülék segítségével még a csökkent hallású tanulók esetében is.

 A Hang Kontroll készülék nem játékszer! Felnőtt, Logopédus, Pedagógus, Terapeuta közreműködése szükséges a használatához.


Ajánlott életkor: 5 - 99 éves korig

 

41 890 Ft
Adatok
Cikkszám
16110
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek