Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kaiga-doku : Képi gondolkodást fejlesztő eszköz

Kaiga-doku : Képi gondolkodást fejlesztő eszköz
Kaiga-doku : Képi gondolkodást fejlesztő eszköz

Logikai játék, a képi gondolkodást fejlesztő tréning eszköze.
A kaiga -doku fejleszti az azonosságok és különbözőségek megfigyelését, logikai készséget, feladattudatot, versenyszellemet.

A kaiga-doku-t 6-10 éves korúgyermekeknek ajánljuk egyéni fejtörőként, vagy csoportban versenyjátékként.

A mellékelt megoldási javaslatok iránymutatóak, egyéni logika szerint, ezektől eltérő módon is ki lehet rakni a kártyákat, ha a szabályoknak egyébként megfelel a megoldás.

A készlethez tartozó képek 1-től 9-ig a számoknak vannak megfeleltetve, ezért különböző képkészlet felhasználásával is lehet játszani.

A mellékelt táblázatokba számok beírásával is lehet folytatni a logikai játékot, ennek neve sudoku, /magyarul: szám -hely/, amelynek előkészítő, begyakorlási lehetősége kisgyermekek számára a kaiga - doku /magyarul: kép-hely /.



A doboz tartalma:

1 kirakótábla

3 x 9 kép

egy útmutató



Játékszabály:

A képes kártyákat úgy kell kirakni a táblázaton, hogy minden sorban, minden oszlopban, illetve minden 3x3-as négyzetben csak egyszer szerepeljen minden kártya.

A Kaiga-doku készlet 3 x 9 képet tartalmaz, a kirakótábla 27 kép elhelyezésére ad lehetőséget. Fokozatosan nehezedik a feladat, ha több kirakótáblát helyezünk egymás fölé.

A kirakótáblázatban a megoldási javaslatok alapján el lehet helyezni néhány fix képet, aminek a helyét a játékos nem változtathatja meg, ezzel nehezítve a megoldást.

3 darab kirakótáblát egymás fölé rakva, 91 kártya elhelyezését kell megfeleltetni a szabályoknak. Lehet kezdeni fix képek nélkül a feladatmegoldást, később pedig, a fix képek behelyezésével lehet új játékot kezdeni.

1 560 Ft
Adatok
Cikkszám
12715
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek