Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Cserebere 1.

Cserebere 1.
Cserebere 1.

Gyakorlóanyag a pöszeség javításához

Differenciáló és automatizáló gyakorlóanyag a pöszeség javításához. K-T, G-D, F-P, F-SZ, CS-C, CS-S, S-SZ, C-SZ, ZS-Z hangok cseréjének javításához.

Ez a könyv egy négy kötetből álló sorozat első része.
Ebben a kötetben olyan mássalhangzópárok auditív azaz hallási és motoros azaz kiejtésbeli differenciálásához adunk gyakorlóanyagot, amelyeket hasonlóságuk miatt leggyakrabban tévesztenek a beszédhibás gyerekek.
A gyerekekkel foglakozó szakemberek és szülők tapasztalhatják, hogy milyen nehézséget jelent a már kialakított, hangkapcsolatokban rögzített, szavakban, mondatokban, mondókákban automatizált beszédhangokat beépíteni a folyamatos, spontán beszédbe.

Ebben a fejlődési szakaszban a gyerekek gyakorlás közben már jól tudják ejteni a tanult hangzókat, de ha szabadon mesélnek valamit még mindig összekeverik azokat.

A logopédia terápiának ehhez a befejező szakaszához kívánunk segítséget nyújtani a könyvben összegyűjtött feladatlapokkal.

A könyv  színezhető ábrákkal készült, hogy a gyermekek számára  örömet jelentő színezéssel oldjuk a gyakorlás olykor nehéz, fárasztó folyamatát és közben finomodjon, ügyesedjen ceruzafogásuk, finommototikus képességeik.


A gyűjteményben szereplő szó- és mondatanyagot elsősorban a kiejtésjavítás szempontjai szerint válogattuk, azonban törekedtünk arra is, hogy egyéb nyelvi teljesítmények, mint a szókincsaktivizálás, mondatalkotás, kifejezőkészség fejlesztésére is alkalmas legyen

2 400 Ft
Adatok
Kiadó
Logopédia Kiadó
Szerző
Korompai Istvánné
Méret
A/4
Oldalszám
128 oldal
Cikkszám
10495
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek