Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Valaki van odabenn...

Valaki van odabenn...
Valaki van odabenn...

Önbizalom és lelkiismeret agysérülés után

Susanna Carolusson így kezdi a könyvét: „Ez a könyv egy teljesen egészséges 23 évesről szól, aki élethosszig rokkant lett”. Valójában azonban a könyve nemcsak a fiáról, Tobiasról szól, aki majdnem végzetes balesetet szenvedett, hanem Susannáról és a család többi tagjáról is. Egy pillanat műve, és nemcsak Tobias, hanem az egész család élete darabokra hullott. Ez a küzdelemről, örömről, bánatról és elszántságról szóló könyv. Egy olyan asszony írta, aki hirtelen az anya és a szakember kettős szerepében találja magát, és mindkettőben kihívások elé néz.

Bővebben
2 900 Ft
Részletek

Az agysérült személyek rehabilitációjában néhány dolog különösen jelentős. Így a sérülés helye és kiterjedtsége, a sérült eredeti személyisége, az, hogy a családtagjai hogyan viszonyulnak a sérüléshez, és milyen az attitűdjük azzal kapcsolatban. Tudományosan igazolt, hogy a sérült viselkedése befolyásolja az életminőségét, és a család pozitív viszonyulása szintén hat a gyógyulás szintjére.

A türelem és a változás Susanna könyvének központi témái. A könyvben bemutatott kihívások a változtatható és a változtathatatlan dolgokról szólnak. És vajon ki tudja, hogy mi lehetséges?

Néha rendkívül felszabadító megtalálni azt a fajta erőt, ami sosem hagyja magát elnyomni, aminek köszönhetően sosem adjuk fel, és ami mindig jelen van érzelmileg a tragédiáknál. Éppen ezek azok a megoldások és az eltökéltség, amit Susanna könyve bemutat, még ha a sikerek aprók és lassan jelennek is meg.

Adatok
Kiadó
Medicina Kiadó
Szerző
Susanna Carolusson
Méret
240
Oldalszám
240 oldal
Cikkszám
9789632267593
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek