Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Történelem felmérő feladatlapok 6. osztály

Történelem felmérő feladatlapok 6. osztály
Történelem felmérő feladatlapok 6. osztály

A jelenben való eligazodásunk, a jövőbeni boldogulásunk csak a múlt megismerésével lehetséges. A történelem tanulásával az emberiség múltját idézzük fel, melynek során folyamatosan tapasztaljuk: „a történelem az élet tanítómestere”.

A feladatsorok a NAT 2020 követelményrendszerére épülnek. A különböző kompetenciákat fejlesztő feladatok fogalmakra, kronológiai és topográfiai ismeretekre, történelmi személyekre kérdeznek rá. Feladattípusai között megtalálható a rendszerezés, a valós és fiktív elemek különbségtételére vonatkozó feladatok, történetmesélés szempontok alapján, történelmi személyek tetteinek célja, előzménye, következménye, valamint lényegkiemelést kereső, összehasonlító feladatok. A feladatsorok 45 perc alatt megoldhatók. A témazáró feladatlapok segítségével meggyőződhetsz arról, hogy sikerült-e az alapvető történelmi ismereteket elsajátítanod. Remélem, igen!

A témazáró füzet minden témakörben 2-2 azonos nehézségű és pontszámú feladatsort tartalmaz, és 2 év végi feladatsorral zár.

950 Ft
Adatok
Kiadó
Pedellus Tankönyvkiadó
Szerző
Nagyné Horváth Magdolna
Oldalszám
64 oldal
Cikkszám
PD-514
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek