Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Tehetséggondozás mesepárnás meséléssel

Tehetséggondozás mesepárnás meséléssel
Tehetséggondozás mesepárnás meséléssel

Ebben a kézikönyben a szerző, Pálfi Judit egyfajta mesemondási, -hallgatási módszerét mutatja be. A módszer a mesemondást kísérő mesepárnás megjelenítésre fókuszál. Ezért annak szervezési kérdéseit, előnyeit, fejlődést elősegítő hatását megjeleníti, mind:

  • az 1–10. fejezetekben
  • és az egyes mesék végén található Reflexió a mesefeldolgozáshoz című, instrukciókat is adó részekben.
Bővebben
3 350 Ft
Részletek

mesepárnás mesélés módszerének több éves szakmai tapasztalatát osztja meg a szerző a kedves olvasóval. Nem telik el úgy nap a pedagógiai gyakorlatában, hogy ne kerülne a napi tevékenységei közé a mesélés.

Hogy miért? Azért, mert a beszédindítástól kezdve a szövegalkotásig kielégíti a gyermekek igényeit, fejleszti a szókincset, élőszóbeli kifejezőkészséget, kreativitást.

A kézikönyvben évszakonként, mindenkori és alkotott mesék csoportjába gyűjtötte az általa feldolgozott meséket, kiegészítve azokat mondóka- és dalanyaggal, így segítve a komplexitást a tervezésben. Alkalmas a feldolgozott meseanyag egy teljes nevelési év irodalmi anyagának (verselés, mesélés) differenciált tervezéséhez.

Megtalálható rövid módszertani, technikai útmutató, tapasztalatok rögzítése. Táblázat segíti a tehetségígéretek kiválasztását, az anyanyelvi fejlődés nyomon követését. Fotók mutatják meg a mesékhez készített mesepárnákat.

Adatok
Kiadó
Sprint Kiadó
Szerző
Pálfi Judit
Méret
A/5
Oldalszám
148 oldal
Cikkszám
SPK524
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek