Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Személyközpontú terápia Fókuszolás - orientált megközelítés

Személyközpontú terápia Fókuszolás - orientált megközelítés
Személyközpontú terápia Fókuszolás - orientált megközelítés

A személyközpontú terápia nagy és több irányú fejlődésen ment át kialakulása, az 1950-es évek óta. A Személyközpontú terápia – fókuszolás orientált megközelítés ismerteti Eugene Gendlinnek, Rogers közeli kollégájának a hozzájárulását ehhez a folyamathoz.

Bővebben
4 725 Ft
Részletek

Ez az első olyan könyv, amely bemutatja, hogy Gendlin, akinek neve elsősorban a fókuszolásról írt munkáiról ismert, hogyan formálta ki a személyközpontú irányzatnak egy eredeti és izgalmas szemléletét. Campbell Purton részletesen foglalkozik azzal, hogyan viszonyul Gendlin szemlélete a személyközpontú terápia általánosabban ismert képéhez, és hogyan világít rá több ellentmondásra ezen a területen. A könyv felöleli az elméletben megjelenő új gondolatokat, és egyben ezeknek a klinikai gyakorlatra tett hatását is.
A könyv alapvető olvasmány lesz a személyközpontú terápiát tanulók és abban dolgozók számára, de azoknak is érdekes lehet, akik más terápiás irányzatban dolgoznak, mivel Gendlin munkássága arra mutat rá, hogy a személyközpontú elvek a terápia bármely formájában érvényesek.

A személyközpontú terápia- fókuszolás-orientált megközelítésének ezen fordítása a Bloomsbury Publishing Inc-el együttműködésben készült.

Adatok
Kiadó
Oriold és Társa
Szerző
Campbell Purton
Méret
13,5 x 21 cm
Oldalszám
307
Cikkszám
9786155981715
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek