Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Relaxmesék

Relaxmesék
Relaxmesék

Lazító, csendesítő mesék óvodába, iskolába

Csak ki kell nyitni a könyvet, a mesét felolvasni a megadott leírás szerit, és a hatás nem marad el!

A relaxációs mesék célja, hogy a pedagógust segítsék a gyerekek lecsendesítésében, energetizálásában, a szorongás feloldásában.

A relaxmese egy olyan eszköz minden pedagógus számára, amely megkönnyíti és támogatja a gyerekekkel való harmonikus közös munkát.

 

Felgyorsult, folyamatosan rohanó és fejlődő világunkban a gyerekek is így élik az életüket: felpörögve, gyorsabb ütemben, egyre több inger éri őket, több mindenhez kell alkalmazkodniuk. Mivel a mai gyerekek egyik legnagyobb ellensége a stressz és a mérhetetlen inger- és információdömping, így az óvodában, a tanórán is nehezebb őket lenyugtatni.

Azonban a mesék nemcsak a gyerekekre hatnak nyugtató hatással, hanem a pedagógusra is, aki felolvassa őket, hiszen a legtöbb mese mosolyt csal az arcunkra. Mind az óvodában, mind az iskolában bátran alkalmazhatjuk a relaxmeséket előképzettség nélkül, hiszen a kiadvány első felében számos módszertani ismeretet nyújt a relaxációs mesék vezetésére, a feldolgozásukhoz pedig kérdések formájában ötleteket ad a számunkra.

 

4 890 Ft
Adatok
Kiadó
Neteducatio Kft.
Szerző
Hanula Erika
Cikkszám
NE25
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek