Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Pixel art: Fotó - 4 táblás

Pixel art: Fotó - 4 táblás
Pixel art: Fotó - 4 táblás

Hiányzik egy szép kép a falról?

Ezzel a szuper Pixel Art szettel csodás képeket készíthetsz, ráadásul ha meguntad az egyiket, bármikor készíthetsz egy újat! Jobb, mint a puzzle, hiszen többszöri felhasználásra alakalmas.

A Quercetti lényegében megalkotta a fiataloknak, és felnőtteknek szóló pötyijátékot, amelynek alapját a képpontok képezik.       A 4 mm átmérőjű tüskék 6 színben lehetővé teszik, hogy bármilyen képet kirakjunk. Megfelelő távolságból nézve, a pötyik 'összeolvadnak', és láthatóvá válik az eredeti kép.

A szett segítségével saját fényképeket is készíthetünk. Ehhez csak fel kell töltenünk a kiválaszott digitális fotót a Quercetti aloldalára, ahol a program képpontokra bontja, és már csak ki kell nyomtatnunk.

A Quercetti oldaláról letölthető minták közül választhatsz: állatos képek, tájképek, híres emberek portréi, híres épületek képei mind-mind kirakhatóak.

Csak ki kell nyomtatnod a pdf fájlt színesben, rátenni a színmintákat az alaplapokra, és már készülhet is a kép. Az alaplapokon összesen 4800 lyuk található, ezeket kell feltölteni a megfelelő színű pötyikkel. Az alaplapokat a képkeretbe bepattintva tudjuk rögzíteni.

Igazi türelemjáték, de megéri a fáradozást!

Pixel Art Fotó 4 táblás játék tartalma

 

  • 4 db alaplap, amelyek összekapcsolva adják ki a teljes méretet: 33 x 25 cm
  • összesen 6400 db pötyi 6 féle színben, méretük 4 mm
  • 1 db mintalap

 

 

6 590 Ft
Adatok
Cikkszám
Q0804
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek