Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Óvodások és kisiskolások testi és mozgásfejlődése

Óvodások és kisiskolások testi és mozgásfejlődése
Óvodások és kisiskolások testi és mozgásfejlődése

Könyvükben a szerzők az óvodások és kisiskolások körében végzett vizsgálataik eredményét adják közre. A bevezető gondolatokat az irodalom, majd pedig a módszerek ismertetése követi. Az eredmények fejezetben részletesen tárgyalják a vizsgált minta szocioökonómiai státusát, testi fejlettségét és motorikus teljesítményét. Külön fejezet szól a motorikusan tehetséges gyermekekről, a túlsúlyosok mozgásteljesítményéről, valamint a születési évszak és a mozgásügyesség kapcsolatáról.

Könyvük óvodapedagógusok, tanítók, testnevelő tanárok számára tartalmaz fontos információkat, de haszonnal forgathatják főiskolai hallgatók, disszertánsok és e téma iránt érdeklődő kutatók is.

Bővebben
2 980 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Dr. Farmosi István tudományos főmunkatárs, címzetes főiskolai tanár. A TF Kutató Intézetében az Edzéselméleti Osztály vezetője volt, majd az Orvostudományi Tanszék munkatársa. Az elmúlt több mint három évtizedben megjelent publikációinak a száma meghaladja a kétszázat. Tagja a Magyar Sporttudományi Társaságnak és a Humánbiológusok Nemzetközi Szövetségének.


Gaál Sándorné főiskolai docens a Szarvasi Tessedik Sámuel Főiskola Egészségnevelési Intézetének igazgatója, Mestertanár. A Testnevelési és Sporttudományi Szakmai Kollégium tagja, az Óvó- és Tanítóképzők Egyesülete Testi nevelési tagozatának elnöke, szakkönyvíró, országos szakmai szakértő. Kutatási területe: a mozgásfejlődés vizsgálata és fejlesztés lehetőségei az óvódás- kisiskolás korban

Adatok
Kiadó
Dialóg Campus Kiadó
Szerző
Farmosi István - Gaál Sándorné
Cikkszám
9789637296888
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek