Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Osztályfőnöki óra: Másképp!

Osztályfőnöki óra: Másképp!
Osztályfőnöki óra: Másképp!

Új kiadványunk elsősorban pedagógusoknak szóló módszertani segédanyag, amelynek segítségével hatékonyan fejleszthetők a 10–18 éves diákok társas képességei, többek között az ön- és társismeret, a kommunikáció, a probléma- és konfliktusmegoldás, az énhatékonyság, az önszabályozás, a tolerancia és az empátia. A kötet tárgyalja a segítés, az együttműködés, valamint a versengés témáját, hasznos ismereteket nyújt a hatékony időgazdálkodással és a pályaválasztással kapcsolatban.

A könyvben szorosan kapcsolódik egymáshoz az elmélet és a gyakorlat. A kötet első felének fejezetei az elméleti háttér szakszerű és olvasmányos ismertetésével indulnak, majd gyakorlatokat kínálnak a fejlesztéshez. A kötet második felében a teljes tanórát igénylő tématervek kaptak helyet.

A pedagógusok munkáját nagymértékben segítheti, hogy a kötetben szereplő gyakorlatokhoz szükséges (A4-es lapokon megszerkesztett, nyomtatható) eszközök és a számozott mellékletek letölthetők a kiadó honlapjáról.

4 980 Ft
Adatok
Kiadó
Mozaik Kiadó
Szerző
Bárányné Dr. Jámbori Szilvia, Blaskovicsné Dr. Gál Zita, Dombi Edina Dr., Fülöp Márta Dr., Guti Kornél, Kasik László Dr., Mészáros Aranka Dr., Molnár Éva Dr., Szabó Éva Zsuzsanna Dr., Szurmik Zoltán
Méret
17 x 24 cm
Oldalszám
208 oldal
Cikkszám
MS-9345
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek