Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Nidavellir társasjáték

Nidavellir társasjáték
Nidavellir társasjáték

Nidavellir, a törpék mérhetetlen kincsektől gazdag birodalma, ahol a jólét már egy ezredéve tart, és ez biza a birodalom lakóin is meglátszik. A jóféle serital patakokban folyik, a tavernák sosem zárnak be, az utcákon a mulatozás és tivornyázás kakofóniája hallik.

Azonban Fafnir, a mérhetetlenül kapzsi és gonosz sárkány lerázta magáról láncait, melybe mégy a hegyek is beleremegtek, és a törpék vére ezer év óta először megfagyott. A duhajkodás és dőzsölés kora véget ért, eljött az idő, hogy a törpék ismét munkába álljanak.

Legalábbis gondolhatnánk ezt, ugye? A helyzet azonban az, hogy ezek a mihaszna, léhűtő alakok fittyet hányva a közelgő végzetre, továbbra is főállásban töltik a kocsmákat, és még a kisujjukat sem mozdítják, hogy hadba szerelkezzenek.

Ezért hát nektek, elvalandoknak, nemesi születésű hadvezéreknek kell népetek élére állni, és a haza, becsület és bajtársiasság fényében seregbe toborozni... áh,mit szépítsük? Menjetek a kocsmákba és fizessétek le ezeket a semmirekellőket, hogy végre megmozdítsák elkényelmesedett ülepüket!

Bővebben
12 990 Ft
Részletek

A játék tartalma:

- 118 kártya (54 x 80 mm)

- 3 kocsmacégér,

- 5 királyság térképtábla,

- 3 drágakőcsere jelölő

- 6 drágakő

- 60 aranyérme

- 1 királyi kincstár

- 4 kártyatartó

- 1 pontozótömb

- 1 játékszabály

Adatok
Játékosok száma
2 – 5
Játékidő
45 perc
Korcsoport
10+
Gyártó
Reflexshop
Cikkszám
BLANIDA
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek