Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Misty kártyajáték

Misty kártyajáték
Misty kártyajáték
Misty kártyajáték
Misty kártyajáték
Misty kártyajáték
Misty kártyajáték
Misty kártyajáték

Újabb szürke, esős délután a szoba fogságában, mit tehet az ember ilyen pocsék időben?

De, amint firkálgatni kezded a párás ablakot, az idő hirtelen szárnyalni kezd.  Aztán egyszer csak a rajzok megelevenednek! Mi folyik itt? Bizonyítsd műbészi képeségeid és tedd próbára szépérzéked a fantázia zivataros játékában!

Bővebben
2 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Bologató virágok, füstölgő kémények, suhanó rakéták, hulló falevelek: üdözlünk a Misty világában! Ahol, minden rajzocskának "feladata' van. De, csak óvatosan, mert valahol az párás ablaküvegen egy virágevő szörnyeteg is leselkedik, amely sok bosszúságot okozhat Neked.

A Misty-ben a játékosoknak egy-egy saját ablakot kell elkészítenük, oly módon, hogy lapokat cserélgetnek egymás közt és így, folyamatos dilemmába kerülhetnek: vegyék el az adott lapot saját ablakuk építésére vagy inkább egy másikat, mellyel a többieket akadályozhatják.

Egy játékban 2 fő fázisban követi egymást: egy "építkező" és egy "lapaktiváló" fázisban. Az elsőben a lapokat kell minél ésszerűbben elhelyezned, míg a másodikban ezek aktiválódnak, melynek sorrendjéről szintén határozhatsz – viszont itt már valamennyire "meg van kötve a kezed", tehát ha eltaktikáztad magad, értékes pontokat bukhatsz el. A játék végső győztese az lesz, aki elsőként nyer meg 2 kört. 

Adatok
Játékosok száma
2 – 4
Játékidő
20 perc
Korcsoport
6+
Gyártó
Helvetiq
Cikkszám
HMITK1907004
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek