Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Meseversum Meseterápiás elmélet és gyakorlat

Meseversum Meseterápiás  elmélet és gyakorlat
ÚJ
Meseversum Meseterápiás elmélet és gyakorlat

Csábi Orsolya alaposan megírt műve a Meseversum® Integratív Meseterápiába kínál bepillantást az Olvasóknak. A könyv középpontjában az egyéni és csoportos meseterápia áll, mely nemcsupán szórakoztat és tanít, hanem mélyebb, terápiás célokat is szolgál. A Meseversum® módszer a Metamorphoses® gyakorlati és elméleti rendszerére épül, és a szerző hosszú évek tapasztalata alapján, kipróbált és bevált rendszert kínál az egyéni és csoportos meseterápiához. Az Integratív Meseterápia eszköztára gazdag és sokoldalú, és lehetőséget ad a meseterapeutáknak arra, hogy a Meseversum® rendszer eszközeit ötvözzék más terápiás módszerekkel. A könyv nemcsak elméleti alapokat kínál, hanem gyakorlati eszközöket és útmutatókat is ad.

Bővebben
6 700 Ft
Részletek

Jelen kötet nemcsak ismeretszerzésre ösztönöz, hanem személyes önmegismerési felfedezésekre is sarkall. Csábi Orsolya könyve így nem csupán az elkötelezett meseterapeutáknak szól, hanem mindazoknak, akik nyitottak az izgalmas és  gyógyító meseterápiás eljárásokra.
A könyv hidat képez a pszicho- és szocioterápiák között, összekapcsolva a kreativitást, a csoportélményt és a hatékony terápiás módszereket. Várhatóan egyre több segítő foglalkozású szakember, pedagógus és szociális munkás nyit a meseterápiák izgalmas gyógyító eljárásai felé, és olyanok is lesznek, akik sikeresen illesztik majd be ezt a sok kreativitással alkalmazható módszert a praxisukba, amennyiben kompatibilis az általuk használt terápiás módszertannal.
Gratulálunk Csábi Orsolyának a könyvéhez, mely nem csupán a szakmát, de az olvasókat is gazdagítja a mesék gyógyító erejének megértésében és alkalmazásában.

Adatok
Kiadó
Oriold és Társai
Szerző
Csábi Orsolya
Méret
B/5
Oldalszám
492 oldal
Cikkszám
OB0014
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek