Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Memorace Varázslatos mesék

Memorace Varázslatos mesék
Memorace Varázslatos mesék

Lépj be a mesebirodalom kapuján! Itt bármikor összefuthatsz kedvenc szereplőiddel - és újakkal is találkozhatsz! Szőke vagy barna hajú volt a hercegnő? Milyen színű volt a katicabogár? Hány farkas állt háttal a képnek? Figyeld meg jól a kártyákon szereplő jeleneteket, és válaszolj helyesen a kérdésekre!

A homok gyorsan pereg... Vajon képes leszel minden apró részletet megjegyezni, mielőtt letelik az idő? Csak egy módon derüllhet ki: tedd próbára magad!

Bővebben
5 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Memorace játékot egyedül, de akár többen is játszhatjátok. 

Játékmenet:

  1. Húzz egy kártyát, és tedd magad elé! 
  2. Fordítsd meg az órát, és próbálj minél több részletet megjegyezni, mire a homok lepereg - ez körülbelül 10 másodperc.
  3. Dobj a kockával!
  4.  Ha 1-est dobtál, az előlapon lévő, gondolkodtató feladványra kell válaszolnod. Nézd a képet, és számolj, vagy következtess helyesen!
  5. Ha nem 1-est dobtál, fordítsd meg a kártyát, és válaszolj a hátlapon lévő, dobott szám mellett álló kérdésre. Ezek memóriádat teszik majd próbára, de ha jól figyeltél, biztosan tudod majd a választ!


Akkor sincs okod elkeseredni, ha nem tudtad a választ, fordítsd meg a kártyát, és keresd ki a megoldást! Ha azonban jól válaszoltál, megtarthatod a kártyát - gratulálunk, máris van egy pontod!
Ki gyűjti majd be a legtöbb kártyát? Meg tudod dönteni saját rekordodat?

 

Doboz tartalma:

  • 56 db kártya
  • 1 db homokóra
  • 1 db dobókocka

 

Adatok
Játékosok száma
1 – 6
Játékidő
15 perc
Korcsoport
6+
Gyártó
Mind Fitness Games
Cikkszám
RSMMR04
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek