Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Magánhangzókra hangolva

Magánhangzókra hangolva
Magánhangzókra hangolva
Magánhangzókra hangolva
Magánhangzókra hangolva
Magánhangzókra hangolva
Magánhangzókra hangolva
Magánhangzókra hangolva

Logopédiai munkafüzet a fonéma- és a fonológiai tudatosság fejlesztésére

Szülőknek, pedagógusoknak, gyógypedagógusoknak szóló hiánypotló kiadványt tart a kezében az érdeklődő olvasó. Örömömre szolgál, hogy jó szívvel ajánlhatom Önöknek ezt a munkafüzetet: szakmaisága, a szerzőtől megszokott módon, rendkívül magas színvonalú, felépítése célszerű, tudatos s nagyon fokozatos, játékossága, feladatainka sokszínűsége pedig minden bizonnyal sikerélményt és örömet okoz majd kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bővebben
3 650 Ft
Részletek

Jelentős témával foglalkozik a szerző, a magánhangzók helyes ejtésének kialakításával, a fonológiai tudatosság segítségével, a szótagolással és rímképzéssel. A téma jelentőüsségét abban látom, hogy szakemberként tisztában vagyok azzal, hogy korunk gyermekeire mennyire jellemző a beszéd észlelésének és megértésének nehézsége. E késségek jó megalapozása elengedhetetlen a beszédelsajítátás támogatása során.

Ajánlom a munkafüzetet komplex nyelvi fejlesztést igénylő gyerekeknek, artikulációs zavarokkal küzdőknek, diszlexiásoknak, helyesírási zavarokkal küzdő tanulóknak, valamint a betűtanulás szakaszában lévő minden kisdiáknak. Rajtuk kívül pedig minden gyereknek és szülőnek, aki szereti a nyelvi játékokat, aki élvezi a nyelv dallamát, a rímelő sorokat, és még jobban el seretne merülni nyelvünk szépségeiben.

Adatok
Kiadó
Nidus Együtt a Gyermekek Fejlesztéséért Egyesület
Szerző
Sutus Ágota
Méret
A/4
Oldalszám
30 oldal + melléklet
Cikkszám
9788691604943
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek