Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Kids’Skills Megoldásközpontú gyermeknevelés a gyakorlatban

Kids’Skills Megoldásközpontú gyermeknevelés a gyakorlatban
Kids’Skills Megoldásközpontú gyermeknevelés a gyakorlatban

A Kids’Skills olyan megoldásközpontú módszer, mellyel segítséget nyújthatunk a gyerekeknek az érzelmeik kezeléséhez, és támogathatjuk őket a magatartási problémák leküzdésében. Jelen könyv biztos alapot ad e módszer gyakorlati alkalmazásához. 

A könyv első része megismerteti az olvasókkal a Kids’Skills módszerét, valamint háttér-információkkal szolgál, beleértve az inspirációs forrásokat és a módszer fejlődéstörténetét is.

A második rész felvázolja a Kids’Skills 15 lépését, és bemutat egy teljes esettörténetet a módszer gyakorlati alkalmazásának illusztrálására.

A harmadik fejezet egyéni történetekből áll, melyek révén láthatjuk, hogy a problémák milyen széles spektrumán segített túljutni a Kids’Skills. A történetek a gyerekek kora szerinti időrendben követik egymást, a hároméves kisgyerektől a tizennégy éves kamaszig.
A könyv negyedik részében a történetek a Kids’Skills közösségi alkalmazására nyújtanak példákat – gyerekcsoportokra, iskolai osztályokra vagy akár egy egész iskolai közösségre nézve.

4 180 Ft
Adatok
Kiadó
Z-Press Kiadó
Szerző
Ben Furman
Méret
B/5
Oldalszám
168 oldal
Cikkszám
9789639493933
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek