Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kézikönyv nehéz szülőkkel rendelkező gyermekek számára

Kézikönyv nehéz szülőkkel rendelkező gyermekek számára
Kézikönyv nehéz szülőkkel rendelkező gyermekek számára

Judith Dupont így ír a könyv keletkezéséről Az idő fonalán c. könyvében:
Az évek során írtam számos cikket és egy kis könyvet, ami megvalósulása előtt éveken át érlelődött bennem, ez a Kézikönyv nehéz szülőkkel rendelkező gyermekek számára.

Azoknak az előadásoknak köszönheti születését, amelyeket a Palais de la Découverte-ben kellett tartanom a különböző problémásnak tekintett gyerekekről: a hazudós gyerekről, a lopkodó gyerekről stb. Ezeket az előadásokat, amelyek mintájául Berge doktor előadásai szolgáltak, akinél még pályám kezdetén dolgoztam, kicsit kínosnak éreztem.

Bővebben
2 800 Ft
Részletek

A pszichoanalízis tapasztalataira támaszkodva úgy tűnt számomra, hogy a gyerekeknek sokkal hosszabb időn keresztül sokkal több problémát okoznak a szüleik, mint fordítva. Sürgős volt számomra megfordítani a kérdést, és gyerekeknek tartani előadásokat azokról a gyakori problémákról, amelyek szüleikkel kapcsolatban felmerülnek. Miután több sikertelen kísérletet tettem arra, hogy egy komoly tanulmányt írjak a témában, a humoros stílus kínálkozott, és a könyvet egy csapásra megírtam. Úgy tűnik, hogy ez volt a megfelelő forma, mert ez az álnéven megjelenő kis írás kedvező fogadtatást kapott. 

Adatok
Kiadó
Oriold Books
Szerző
Judith Dupont
Méret
A/5
Oldalszám
120
Cikkszám
OR1074
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek