Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Jogod van hozzá!

Jogod van hozzá!
Jogod van hozzá!

A magabiztoság fejlesztése

Hát magam is sokat tanultam ebből a könyvből. Mondjuk nem lettem aktív polgárjogi harcos (a nyolcvan évemmel), viszont szidom a rendszert (mindegyiket). Amit megtanultam: az aszertivitás, vagyis a magabiztosság nem annyira tréning kérdése, hanem életállapot. Ez a hozzáállás megtanulható (ha az ember nem volt olyan szerensé, hogy már gyerekként eltanulhatta)!

Hogyan lehet az olvasó javára ez a könyv? Főként azzal, hogy elmagyarázza ennek a viselkedésnek az egész környezetét. Tudatosítja, hogy a hatékonyabb kiállás, felszólalás csökkenti a szoronhást, és annak minden kellemetlen áttételét a körérzetére.

Bővebben
3 900 Ft
Részletek

Amikor nem vagyunk képesek a véleményünk és az érseinket nyílt kimondására, annak nem ritkán fejfájás, általános fáradtság, gyomorgörcs, asztma is lehet a következménye. A magabiztosság ezek ellen  is felvértez. Az érintett egészségesebb lesz, jobban beleadhatja magát a kapcsolataiba, spontánabb lehet. És valószínüleg érzékelni fogja, hogy a környezete is jobban elismeri.

Rengetegen keresnek önsegítő könyveket. Őkmár megtették az első lépést: elismerték maguknak, hogy valamilyen téren fejlődni akarnak. Gyerekként, de még felnőttként is ezt tesszük: példaképet, mestert, mentort keresünk. Valljuk meg, ahhoz, hogy találjunk, az elhatározáson kívül kell egy jó adag szerencs is. Ez a könyv hiteles tanítómester!

Adatok
Kiadó
Animula Kiadó
Szerző
R. E. Alberti - M.L. Emmons
Méret
A/5
Oldalszám
163 oldal
Cikkszám
AN4429
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek