Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Játsszunk együtt I-II. csomagban

Játsszunk együtt I-II. csomagban
-5%
Játsszunk együtt I-II. csomagban

A kétkötetes kiadvány méltó és szerves folytatása azoknak a megjelent gyakorló szakanyagoknak, amelyek célja, hogy játékos légkörben, családi környezetben fejlesszék a képességeket a sikeres iskolai tanulás megalapozása érdekében. A két kötet feladatsora a fokozatos nehezedés elve alapján lett összeállítva. Az I. kötetben többnyire figyelem, az észlelés, a téri tájékozódás és a mozgás-koordináció fejlesztése hangsúlyosabb. A II. kötet magasabb szintű , összetettebb kognitív képességek gyakorló feladatait tartalmazza.

A szerző nagyon ötletesen válogatta össze , tervezte meg a feladatokat, játékos jellegüknél fogva sikerélményben lesz része a gyremeknek és a vele foglalkozó pedagógusnak, szülőnek egyaránt. Célja hogy az iskolai tanulást megalapozó képességeket "értelmes" szórakozás keretében gyakoroltassa a gyermekekkel.

A kiadvány hatékony kiegészítője Brigitte Sindelar 5-7 éves gyermekek számára kidolgozott Gyakorlóprogramjának. Ötletes feladatok, csekély eszközigény, otthon és óvodában található tárgyak is jól hasznosíthatóak. Hatékony segítség a kiadvány mellékletének képanyaga is .

Csomag tartalma
3 840 Ft 
3 650 Ft
Kezdete: 2024.04.08   A készlet erejéig!
Adatok
Kiadó
Logopédia Kiadó
Szerző
Ferlingné Csányi Edit
Méret
A/4
Cikkszám
LK006013
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek