Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Játékvilág 4. Olvasás és fogalmazás munkafüzet

Játékvilág 4. Olvasás és fogalmazás munkafüzet
Játékvilág 4. Olvasás és fogalmazás munkafüzet

A szerző az átdolgozás során is hű marad a Meixner-féle alapelvekhez, s ennek elméleti bázisát jelentő Ranschburg Pál és Jerome Bruner felfogásához kapcsolódik, azt működteti, és azt gondolja tovább. Az összekapcsolódó kötetek évfolyamokon átívelő feladatrendszere alaposan átgondolt, az olvasási készség kialakulásában meghatározó szerepet betöltő részképességek mint beszédképesség, tájékozódási képesség, ritmusérzék fejlesztése folyamatosan helyet kap.

A kötet a Játékvilág Képes olvasókönyvhöz tartozó, azzal szoros egységet képező munkáltató kiadvány. A feladatok megjelenésében benne van a kihívás, a motiváció, az örömmel végzett munka lehetősége. A feladatok négy területet segítenek kiemelten: az olvasókönyv szövegeinek előkészítése, gyakorlása, ismétlése, elmélyítése; az olvasástechnika fejlesztése; alapfokú verstani ismeretek megfigyelése, megtapasztalása; alapfokú fogalmazási ismeretek megfigyelése, gyakorlása.

Bővebben
1 950 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Szerkezete az olvasókönyvhöz hasonlóan nem tagolódik témakörökre, egy tanórán feldolgozható részekre, ezáltal differenciálásra könnyebben alkalmazható, mivel nem kifejezetten kötött a sorrend sem. Az illusztrációk az elemzést segítik, esetenként előkészítik az ismeretlen fogalmat vagy megerősítik az olvasott rész lényeges elemét.  A rajzkiegészítős feladatok a szövegértést teszik könnyen ellenőrizhetővé, a szótípusok olvasása az olvasástechnika fejlesztését szolgálják, az önálló mondatalkotás az alapvető fogalmazási tudnivalók fokozatos megfigyeltetését, gyakoroltatását, a megszerzett tudás alkalmazását segítik.

Adatok
Kiadó
OFI
Szerző
Hargitai Katalin
Cikkszám
NT-98524M
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek