Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

        Hétköznap:

        9 - 17 óráig,

        szombaton:

        9 - 14 óráig.

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Játékváros Feladatlapok 3.

Játékváros  Feladatlapok 3.
ÚJ

Játékváros Feladatlapok 3.

A tankönyv a képes olvasókönyvhöz tartozó, azzal szoros egységet képező munkáltató kiadvány. A diszlexia prevencióra és reedukációs módszerre épít. A feladatok megjelenésében benne van a kihívás, a motiváció, az örömmel végzett munka lehetősége. A feladatok négy területet segítenek kiemelten: az olvasókönyv szövegeinek előkészítése, gyakorlása, ismétlése, elmélyítése; az olvasástechnika fejlesztése; alapfokú verstani ismeretek megfigyelése, megtapasztalása; alapfokú fogalmazási ismeretek megfigyelése, gyakorlása.  

A tankönyv szerkezete a hozzá kapcsolódó olvasókönyvhöz hasonlóan nem tagolódik témakörökre, egy tanórán feldolgozható részekre, ezáltal differenciálásra könnyebben alkalmazható, mivel nem kifejezetten kötött a sorrend sem.

Bővebben
1 050 Ft

Részletek

Az illusztrációk az elemzést segítik, esetenként előkészítik az ismeretlen fogalmat vagy megerősítik az olvasott rész lényeges elemét.  A rajzkiegészítős feladatok a szövegértést teszik könnyen ellenőrizhetővé, a szótípusok olvasása az olvasástechnika fejlesztését szolgálják, az önálló mondatalkotás az alapvető fogalmazási tudnivalók fokozatos megfigyeltetését, gyakoroltatását, a megszerzett tudás alkalmazását segítik.

A feladatok gyermek közeli, életszerű tartalmakat közvetítenek; a tudatos előkészítés következtében nem terhelik túl a tanulókat. Az olvasástechnikai és a szómagyarázatot segítő feladatok megelőzik a szöveg feldolgozásának fő nehézségeit, mindig ott és akkor kaphat segítséget a tanuló, amikor szüksége van rá.

Adatok

Kiadó
OFI
Szerző
Hargitai Katalin
Cikkszám
NT-98523M

Hasonló termékek