Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Interaktív számháború I. CD-ről indítható változat

Interaktív számháború I. CD-ről indítható változat
Interaktív számháború I. CD-ről indítható változat

Az Interaktív számháború sorozat kiválóan fejleszti a számlálás és számolás készségét a 100-as számkörben a következő matematikai témakörök gyakorol ta tásával:

Számolás kettesével 20-ig, ötösével 50-ig
Több, kevesebb fogalmak használata
Mértékegységek
Összeadás és kivonás a 10-es, 20-as, 30-as és 100-as számkörben
Szorzó- és bennfoglaló tábla gyakorlása
A 10 többszöröseinek duplázása vagy felezése

 

Bővebben
990 Ft
Részletek

Ez a három részből álló szoftver sorozat lehetőséget ad arra, hogy minden kisgyerek könnyen és örömmel sajátítsa el a szorzó- és bennfoglaló táblát, hogy játszva gyakorolja a tízes átlépést az összeadások és kivonások során. Az izgalmas játékok most élvezetes versengéssé teszik ennek a nehéz anyag rész nek a begyakorlását, a biztos számolási rutin kialakulásának folyamatát. Minden CD négy keret történetet tartalmaz, amelyekben a tanulóknak fontos missziót kell ellátniuk, ehhez matematika tudásukat, stratégiai képességüket kell bevetniük.

A játékok alkalmazhatók tantermi óra keretében interaktív táblán csoportfoglalkozással, vagy számítógépen páros, kis csoportos vagy egyéni játék keretében. Számítógépen a játékok párosával, vagy két--két fős csapatokban, esetleg egyénileg is játszhatók. A CD többféle beállítási lehetőséget, feladatonként kétféle nehézségi szintet is biztosít, így könnyen megtalálhatjuk az óraszervezéshez, a tanulók felkészültségi szintjéhez legmegfelelőbb alkalmazási lehetőséget. A sorozat tagjai angol és magyar nyelven is megvásárolhatók.

Adatok
Kiadó
Műszaki Kiadó
Cikkszám
MK-6131-6
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek