Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:

9 - 17 óráig

Szombaton: 

9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

HurriCount Mathitude SzámHurrikán Haladó

HurriCount Mathitude SzámHurrikán Haladó

HurriCount Mathitude SzámHurrikán Haladó

Megtetszett a Számhurrikán, de összetettebb, gondolkodtatóbb feladatokra vágysz?

Itt a népszerű HurriCount Számhurrikán kártyajáték haladó változata! A HurriCount számhurrikán társasjáték segítségével minden gyerek számára izgalmas élménnyé válik a matekozás, és úgy sajátíthatja el a matematikai relációkat és az összetett logikai feltételek használatát, hogy közben önfeledten szórakozik barátaival. Játékos előkészítő az algebra megértéséhez, mely kiválóan fejleszti a koncentrációt, a fejszámolást és a logikus gondolkodást.

Milyen készségeket fejleszt a HurriCount Számhurrikán társasjáték?

A HurriCount Számhurrikán kártyajáték azon túl, hogy remek szórakozás minden korosztály számára, kiváló segítséget nyújt az általános iskolai, alapszintű matematikai ismeretek elsajátításához.

 • különböző dolgok azonnal összeszámolása
 • mennyiségek összehasonlítása
 • matematikai relációk felismerése és rutinszerű használata
 • összetett matematikai feltételrendszerek elvégzésének gyakorlása
 • alapozás az algebrai egyenletek megértéséhez

Mindemellett a HurriCount Mathitude remekül fejleszti a gyors gondolkodási készséget, a koncentráló készséget és a reakcióidőt.

 

Bővebben
3 790 Ft
Részletek

Hogyan lehet játszani a HurriCount számhurrikán társasjátékot?

A HurriCount Haladó változat szabályai megegyeznek az alapváltozatéval, azaz a játékosok egymás után csapják fel lapjaikat (melyeken különböző számú béka, madár vagy süni látható) és azt figyelik, hogy felcsapott lapok teljesítik-e a középen felcsapott feltétel kártyán látható logikai összefüggést. Aki először észreveszi a helyes megoldást, begyűjti a már felcsapott kártyalapokat, majd újabb feltétel kártya következik mindaddig, amíg a feltétel kártyák el nem fogynak, vagy a győztes kivételével minden játékosnak elfogynak a kártyái. Ha a feltétel kártyák elfogynak, a legtöbb lapot begyűjtő játékos nyer.

A haladó változatban a következő nehezítések teszik a nagyobb gyerekek, sőt a leendő matekzsenik számára is izgalmassá a játékot:

 • a feltételek bonyolultabbak, nem csak két mennyiséget kell összehasonlítani, hanem többszörös feltételeket (pl. 6-nál több süni legyen, de kevesebb mint 4 madár)
 • egyes állatos kártyákon kaméleon kártyák is szerepelnek (ugyanolyan színben mint a már kártyán lévő valamelyik állat), amelyeket azonban nem szabad beszámítani, amikor a feltételkártya teljesülését vizsgáljuk
 • az állatos kártyákon akár 10 állat is szerepelhet (így 5 játékos esetében 40-50-ig kell tudni fejben összeadni)
 • az állatos kártyákon nem csak egyfajta, de kétfajta állat is szerepelhet (pl. 3 béka, 4 süni)

Mitől olyan izgalmas kártyajáték a HurriCount számhurrikán?

A játék során még egyazon körön belül is folyamatosan változik a felfordított kártyákon látható állatok száma, ezért minden játékosnak folyamatosan figyelni kell és gyorsan össze kell tudnia számolni az éppen látható állatok számát.

Emellett a feltétel kártyák típusa is folyamatosan változik a játék során, ezért minden körben más és más típusú feltételre kell koncentrálniuk a játékosoknak:

 • állatok mennyiségének összehasonlítása: pl. több süni, mint béka, és legalább annyi madár, mint béka
 • állatok mennyiségének adott számhoz való viszonyítása: pl. békák száma több mint 8, a süniké pedig több mint 1
 • két állat mennyiségének összege vagy különbsége a harmadik állat mennyiségéhez vagy egy számhoz viszonyítva: pl. a békák és sünik összege kevesebb, mint a madaraké.

 

Adatok
Gyártó
Brainy Band
Cikkszám
CC011
Hasonló termékek