Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Felvételi feladatok középiskolába készülőknek matematikából

Felvételi feladatok középiskolába készülőknek matematikából
Felvételi feladatok középiskolába készülőknek matematikából

A középiskolákba jelentkező nyolcadikos diákoknak a matematika központi felvételin 10 feladatból álló feladatsort kell megoldaniuk, 45 perc alatt. Mivel a rendelkezésre álló idő eléggé szűkös ennyi feladat megoldásához, ezért nagy szükség van az előzetes felkészülésre, a gyakorlásra. Ennek a könyvnek a segítségével a diákok alaposan begyakorolhatják a különböző feladattípusokat, a végén található részletes megoldásokkal pedig ellenőrizhetik tudásukat. A kiadvány 25 feladatsort tartalmaz 250 feladattal. Az egyes feladatok mellett pontozási útmutató látható, ezzel a feladatok értékeléséhez adunk eligazodást.

A feladatok tükrözik a központi feladatlapok tartalmát, követik az évenként megújuló feladatok sorát. Évről évre jelennek meg olyan feladatok, amelyekkel eddig még nem találkozhattunk, olyanok, amelyek megoldása az eddigiektől eltérő gondolkodásmódot igényel.

 Ennek a kiadványnak az összeállításánál külön figyeltünk arra, hogy tartalmazzon olyan feladatokat, melyekhez hasonlókkal az utóbbi évek felvételi feladatlapjain találkozhattak a diákok, de sok olyan feladat is szerepeljen benne, amelyek új feladatokkal ismertetik meg a tanulókat. Az egyes feladatok pontozását igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azok hasonló elven működjenek, mint ahogy a központi felvételi feladatsoroknál.

Ez a segédeszköz nemcsak a felvételizőknek, hanem az általános iskolákban tanító matematikus kollégáknak is nagy segítség lehet.

1 990 Ft
Adatok
Kiadó
Pedellus Kiadó
Szerző
Fazekas Sándor
Méret
B/5
Oldalszám
104 oldal
Cikkszám
PD-502
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek