Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Kedves Vásárlónk! Webáruházunk és üzletünk készlete eltérhet egymástól. Kérjük konkrét termék iránt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Feleselő Plusz

Feleselő Plusz
Feleselő Plusz
Feleselő Plusz
Feleselő Plusz
Feleselő Plusz
Feleselő Plusz
Feleselő Plusz

Komplex nyelvi fejlesztést támogató kiadvány

Elsősorban azoknak a szakembereknek ajánljuk, akik Down-szindrómás és más kóreredetű intellektuális képességzavart vagy nyelvi fejlődési zavart mutató személyekkel foglalkoznak. A kiadvány - felépítésének köszönhetően - fejlesztő foglalkozások, terápiás alkalmak és tanórai keretek között is sikeresen alkalmazható.

 

Bővebben
3 250 Ft
Részletek

" A FELESELŐ PLUSZ megalkotásában az elméleti háttér nyújtotta ismeretek integrálása mellett arra is törekedtem, hogy az anyanyelvi és kommunikációs képességfejlesztés az irányelvekkel összhangban valósulhasson meg. A Sajátos nevelési igényű gyermekek óvodai nevelésének irányelve és a Sajátos nevelési igényű tanulók iskolai oktatásának irányelve kiadásáról készült 32/2012.(X. 8.) EMMI rendelet 2. melléklete tartalmazza A Sajátos nevelési igényű tanulók iskolai oktatásának irányelvét.E melléklet útmutató az értelmi fogyatékos tanulók anyanyelvi fejlesztéséhez. Az anyanyelv és kommunikáció műveltségi terület feladatai között megjelenik a beszéd- és nyelvi fejlesztés mellett az írott nyelv elsajátításához szükséges készségek kialakítása, az olvasás és írás minél magasabb szintre való eljuttatása. A FELESELŐ PLUSZ nyelvi anyaga azokat a témaköröket öleli fel, amelyek az irányelvekben megjelennek. Ezek az alábbiak: testünk ápolása; ruházat; család;étkezés; iskolai élet; növények; állatok; lakás; utca,közlekedés; üzletek, vásárlás; foglalkozások; ünnepek; időbeli tájékozódás; intézmények; társas érintkezés. " Rohár Alexandra

Adatok
Kiadó
Betűbazár Könyvkereskedelmi BT.
Szerző
Rohár Alexandra
Méret
A/4
Oldalszám
114
Cikkszám
9789638988584
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek