Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Tízes számkör

Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Tízes  számkör
Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Tízes számkör

A különböző szinteken vizsgáló szűrőlapok csomagjai tartalmaznak: egy db A4-es füzetet, amely tartalmazza a vizsgálat leírását, a másolható vizsgálati jegyzőkönyvet és munkalapot, valamint értékelő lapot, és a vizsgálat elvégzéséhez szükséges mellékleteket, illetve tartalmazza a könnyen kézbe vehető vizsgáló és pedagógus kártyákat és kivágható eszközöket, jutalomkártyákat is.

2. SZINT (TÍZES SZÁMKÖR):

A 2. szint a 10-es számkörben való numerikus ismereteket feltételezi. A próbasor egyénileg vehető fel, de rövid idő alatt akár nagyobb létszámú csoportok/osztályok szűrése is elvégezhető vele. Az egyéni eredmények ismeretében a szakember eldöntheti, szükséges-e további, pontosabb és részletesebb komplexebb vizsgálat (pl. az intelligencia vizsgálata).

Bővebben
39 990 Ft
Részletek

Az FDL, fejlődési dyscalculia szűrő-és vizsgálati lapok 6 szinten mérik a gyermek numerikus képességeit, számolási teljesítményét. A szintek életkorra és számkörre vannak kidolgozva.  Figyelembe veszik a kognitív -, és a neuropszichológiai kutatások legújabb eredményeit, kifejezetten a numerikus feldolgozást, az aritmetikai képességeket és a matematikai készséget mérik.

A szintek egymásra épülnek, különböző számkörökben vizsgálják a számlálás, a numerikus információfeldolgozás, az aritmetika, a verbális feldolgozás, a fogalomértés és használat mintázatát és szintjeit.

Adatok
Szerző
Szabó Ottilia
Cikkszám
FDYS10
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek