Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Ötös számkör

Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Ötös számkör
Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Ötös számkör

A különböző szinteken vizsgáló szűrőlapok csomagjai tartalmaznak: egy db A4-es füzetet, amely tartalmazza a vizsgálat leírását, a másolható vizsgálati jegyzőkönyvet és munkalapot, valamint értékelő lapot, és a vizsgálat elvégzéséhez szükséges mellékleteket, illetve tartalmazza a könnyen kézbe vehető vizsgáló és pedagógus kártyákat és kivágható eszközöket, jutalomkártyákat is.

SZINT (ÖTÖS SZÁMKÖR):

A 1. szint az óvodások számfogalmát vizsgálja, így az 5-ös számkörben való numerikus ismereteket feltételez. A próbasor egyénileg vehető fel, de rövid idő alatt akár nagyobb létszámú csoportok/osztályok szűrése is elvégezhető vele. Az egyéni eredmények ismeretében a szakember eldöntheti, szükséges-e további, pontosabb és részletesebb komplexebb vizsgálat (pl. az intellektuális képességek vizsgálata).

Bővebben
39 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az FDL, fejlődési dyscalculia szűrő-és vizsgálati lapok 6 szinten mérik a gyermek numerikus képességeit, számolási teljesítményét. A szintek életkorra és számkörre vannak kidolgozva.  Figyelembe veszik a kognitív -, és a neuropszichológiai kutatások legújabb eredményeit, kifejezetten a numerikus feldolgozást, az aritmetikai képességeket és a matematikai készséget mérik.

A szintek egymásra épülnek, különböző számkörökben vizsgálják a számlálás, a numerikus információfeldolgozás, az aritmetika, a verbális feldolgozás, a fogalomértés és használat mintázatát és szintjeit.

Adatok
Szerző
Szabó Ottilia
Cikkszám
SZDYS5
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek