Nyitva tartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
9 - 14 óráig

TOP termékek

Házhozszállítás

Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Húszas számkör

Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Húszas  számkör
Fejlődési diszkalkulia szűrő -és vizsgálólapok - Húszas számkör

A különböző szinteken vizsgáló szűrőlapok csomagjai tartalmaznak: egy db A4-es füzetet, amely tartalmazza a vizsgálat leírását, a másolható vizsgálati jegyzőkönyvet és munkalapot, valamint értékelő lapot, és a vizsgálat elvégzéséhez szükséges mellékleteket, illetve tartalmazza a könnyen kézbe vehető vizsgáló és pedagógus kártyákat és kivágható eszközöket, jutalomkártyákat is.3. SZINT (HÚSZAS SZÁMKÖR):

A 3. szintű szűrőlapok a 20-as számkörben való numerikus ismereteket méri. A vizsgálatban kétféle kártyalapsor szerepel, másfélét kap kézbe a gyermek és mást a vizsgálatvezetője.  A teszt objektivitása azzal érhető el, ha a rögzített utasításokat az adatfelvevő pontosan követi.

 

Bővebben
39 990 Ft
Részletek

Az FDL, fejlődési dyscalculia szűrő-és vizsgálati lapok 6 szinten mérik a gyermek numerikus képességeit, számolási teljesítményét. A szintek életkorra és számkörre vannak kidolgozva.  Figyelembe veszik a kognitív -, és a neuropszichológiai kutatások legújabb eredményeit, kifejezetten a numerikus feldolgozást, az aritmetikai képességeket és a matematikai készséget mérik.

A szintek egymásra épülnek, különböző számkörökben vizsgálják a számlálás, a numerikus információfeldolgozás, az aritmetika, a verbális feldolgozás, a fogalomértés és használat mintázatát és szintjeit.

Adatok
Szerző
Szabó Ottilia
Cikkszám
FDYS20
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek