Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Fakes

Fakes
Fakes
Fakes
Fakes
Fakes

A Fakes egy olyan játék, aminek révén érdekes dolgokat tudhatsz meg a barátaidról.

Figyelem! Az a játékos, akinél a ,,hazug” kártya van olyan dolgokat fog mondani, amelyek NEM igazak!

Légy te az, aki először fülön csípi a hazugságokat!

Bővebben
3 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Húzzatok egy téma kártyát. A kép alapján beszéljétek meg, mi legyen a téma, majd osszatok minden játékosnak egy szerepkártyát. Nézd meg a kapott szerepet, de ne mutasd meg senkinek! Az osztó játékostól balra ülő játékos mond egy anekdotát vagy történetet, ami összefügg a megbeszélt témával. Ha angyal kártyád van, muszáj igaz történetet mesélned, ha ördög kártyád van, hazudnod kell.  Az ördög szereppel rendelkezők anekdotájának, történetének TELJESEN hamisnak kell lennie, nem lehet a történet valamelyik részlete igaz vagy részben igaz. Például, a háziállatok témakártyánál nem mondhatod, hogy volt egy fehér macskád, amennyiben tényleg volt macskád, csak fekete.

Miután mindenki elmondta a történetét, minden játékos feltehet 2 kérdést - az erre adott válaszokból sok mindent le tudsz szűrni arról, hogy a többiek vajon igaz sztorit meséltek-e el. Miután mindenki feltette a kérdéseit, szavazni fogtok róla, hogy kinél van az ördög kártya - a szavazáshoz háromra mindenki, egyszerre rámutat arra a játékosra, akiről feltételezi, hogy nem mondott igazat. A másik kezetekkel fordítsátok meg a szerepkártyátokat, majd osszátok ki a pontokat!

• Minden játékos, aki az ördög szerepkártyával rendelkező játékosra mutat, 1 pontot kap.
• Minden játékos, aki angyal szerepkártyával rendelkezik, de mégis érkezett rá szavazat, 1 pontot kap minden szavazatért.
• Az ördög kártyával rendelkező játékos/játékosok 1 pontot kapnak minden olyan játékosért, aki nem rá/rájuk, hanem valaki másra szavazott.

A pontok összeszámolása után gyűjtsétek össze a szerepkártyákat, keverjétek meg őket, és kezdjetek új fordulót!

 

A játék vége:

A játék 5 forduló után ér véget. A legtöbb pontot gyűjtő játékos a győztes!

Adatok
Játékosok száma
3 – 12
Játékidő
30 perc
Korcsoport
12+
Gyártó
Cayro
Cikkszám
CY7005
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek