Nyári nyitvatartás

1098 Budapest

Dési Huber utca 7.

Hétköznap:
9 - 17 óráig

Szombaton:
Zárva

TOP termékek

Házhozszállítás

Érzel-mese

Érzel-mese
Érzel-mese
Érzel-mese
Érzel-mese
Érzel-mese

Az Érzel-mese játékot azért alkottuk meg, hogy legyen egy olyan eszköz a szülők, vagy a gyermekekkel dolgozó szakemberek kezében, ami lehetőséget biztosít az érzelmekről szóló beszélgetésekre. Ezzel a csomaggal számos játék játszható, mely az érzelmi intelligencia több részterületére hat. Segít felismerni a látott érzelmeket, megfogalmazni adott szituációban átélteket, a körülöttünk élők „bőrébe bújva” átgondolhatjuk, hogy vajon a másik mit érez. 

A játékban levő helyszíntáblák a gyermekek számára ismerős, napi szinten megjelenő színtereket ábrázolnak, így minden tábla rengeteg történetet, eseményt hív elő gondolataikból.  

A játék tartalma:
  -30 érzelemkártya
  -14 karakterkártya
  -10 kétoldalas helyszín és szituációkártya

 

Ajánlott életkor:
 - 5 éves kortól

A játékhoz ajánljuk az Érzel-meséim füzetet, mely használatával hozzászoktathatjuk gyermekeinket, hogy a mindennapjaikban keressék, hogy a történések milyen érzéseket váltanak ki belőlük, figyeljék meg, hogy gondolkodnak. A negatív érzelmek okozta feszültséget így könnyebben megtanulják kezelni, oldani. A konfliktushelyzeteiket kezelni, illetve az örömteli pillanatokat a rajz, írás által újraélni. 

5 990 Ft
Adatok
Cikkszám
JL10260
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek