Nyitvatartás

1098 Budapest, IX.ker.

Dési Huber István u. 7.

Hétköznap 9-17 óráig.

Szeptember  1-ig

szombatonként 

ZÁRVA !

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
TOP termékek
Házhozszállítás

Termék részletek


Építsünk beszédet!

ÚJ
Rendelésre
Építsünk beszédet!
3 000 Ft

A könyv megjelenlése 2019. szeptemberében várható.

Az ár csak tájékoztató jellegű!

Az akadályozott beszédfejlődés vizsgálata és komplex terápiája


 • A szerző az elmúlt több mint húsz évben szerzett tapasztalatait sűríti ebbe a hiánypótló szakkönyvbe, mely nem csak a gyakorló és leendő logopédusoknak és gyógypedagógusoknak, de azoknak a szülőknek is gyakorlati segítségére lehet, akiknek a gyermeke súlyos nyelvi zavarral küszködik ( „home training” formában, szakember segítségével).
  A könyv első felében megtalálható a kisgyermekek korai fejlesztéséhez szükséges vizsgálatok („Játszva tanulunk”) leírása, a vizsgálatok eszközei, valamint az erre épülő terápiás irányelvek. A kötet második részében („Építsünk beszédet!”) a beszédindítás egymásra épülő lépcsőfokait találjuk, fotókkal és rajzokkal illusztrálva.
  A könyvben bemutatott módszer alkalmazható akadályozott beszédfejlődés, fejlődési diszfázia, nyelvfejlődési zavar, motoros és szenzoros,valamint szenzo-motoros diszfázia esetén, de hasznos lehet megkésett beszédfejlődés, értelmi elmaradás, hallássérülés, észlelési vagy figyelemzavar esetén is, amennyiben a beszédfejlődés késése számottevő.
  A kiadvány három lényegi részből épül fel: A könyvet, színező munkafüzetet, és a hozzá összeállított vizsgáló játékcsomagot elsősorban logopédus szakembereknek készítettük, de munkájuk színvonalának emeléséhez a vizsgáló részt sikeresen használhatják óvodákban, bölcsődékben dolgozó fejlesztő pedagógusok, korai fejlesztéssel foglalkozó gyógypedagógusok is. (Logopédusok számára a 2017/2018-as tanévtől rendkívül
  fontos lehet a 3 éves gyermekek vizsgálatában, mivel az új oktatási törvény alapján az 5 éves gyerekek mellett a 3 éves gyerekeket is szűrniük kell, és ha nyelvi problémát találnak, ezzel a módszerrel elkezdhetnek egy hatásos terápiát.)
  A szerzőnél korábban tanuló főiskolai hallgatók vizsgatanítási óra tervezeteinek tanulmányozása segítenek felépíteni egy terápiás órát.
  A mellékletben megtalálható vizsgáló kérdőívek és a vizsgáló doboz játékai az egyéni
  sajátosságok felmérésében segítenek.
  Esetismertetések színesítik a szakmai anyagot.

 • Cikkszám
  EP01
  Státusz
  ÚJ    Rendelésre